a sto se vi nervirate?? Zemlja koja je imala i IMA Pedju Petrovica,Igora Milanovica,Saleta Stankovica,Tozu MIlenkovica da ne idem u Sarceva,Paunovica koji su pro itd...koji su svi par kopalja iznad coveka koji tvrdi da je najbolji ikad iz Srbije,koji je najvise uspeo da dogura do 83 takmicarskih KG na svoju visinu,i koji je osvojio drugo mesto na amater arnoldu....U BODI KLASIKU! Tako da moze biti sam sampion u Bodi klasiku(jer realno bio je i prvi u onoj konkurenciji moje misljenje),a ne bodibildinga,i kao takvom mu cestitam.Cini mi se da je neki drugi "deckic" uzeo apsolutnu sad na drzavnom,al ne mogu mu se setiti imena jer on samo cuti,uzme i titulu i govori svojim delima...kako bese jebemu... Ali evo,Bakic ima super linije,proporcije,samo mu fali jedno 20kg da bi mogao da se nazove najboljim u Srbiji,i to ne ikada nego samo u OVOM TRENUTKU! I opet kazem svaka cast za odricanje i volju toga uvek treba imati,ali u odnosu na gore pomenute takmicare...to je nista.
I jos jednom ajmo ispraviti terminologiju,kada se tvrdi da je neko sovojio neko mesto na nekom takmicenju obicno uz to ide i kategorija,tako da dosta BODIBILDING SAMPION ARNOLD KALSIKA i idemo na BODI KLASIK sampion Arnolda... i ocekujem naravno sad da lepomir meni kaze "Ko si ti,kad si se takmicio,vi sa foruma nista ne radite samo trtljate"...Mislim ja se izvinjavam ali meni licno proradi neka vrsta EGA kada neko tvrdi d aje bolji od nekih bildera kojima se ja divim ili se ugledam na njih...samo jos fali da kaze da je bolji od Phil Heatha