Pa nema on puno kila vise, 2-3kg je u pitanju. Bolje je da da ovog puta skine to malo zbog rezultata nego da se nosi u poluteskoj sa malo kila sa Terzom koji ce jedva da skine na 90kg, Dimitrijevicem koji je nizi od njega i ko zna kim jos.
Citat: GORAN_ILIC April 21, 2010, 12:15:09 posle podnePa nema on puno kila vise, 2-3kg je u pitanju. Bolje je da da ovog puta skine to malo zbog rezultata nego da se nosi u poluteskoj sa malo kila sa Terzom koji ce jedva da skine na 90kg, Dimitrijevicem koji je nizi od njega i ko zna kim jos. siguran da terza poluteska?
Ma slazem se sa tim..ali ja ga vec odavno vidim,i gledam kako vec nekoliko puta skida cist misic..
Citat: LazicExyu April 21, 2010, 01:03:58 posle podneCitat: GORAN_ILIC April 21, 2010, 12:15:09 posle podnePa nema on puno kila vise, 2-3kg je u pitanju. Bolje je da da ovog puta skine to malo zbog rezultata nego da se nosi u poluteskoj sa malo kila sa Terzom koji ce jedva da skine na 90kg, Dimitrijevicem koji je nizi od njega i ko zna kim jos. siguran da terza poluteska?Ma da, mislim da ce sigurno u poluteskoj da nastupi. U Nemackoj je imao 92kg na takmicenju i mislim da ce sigurno u BG-u da ima 90kg i da bude u svojoj pravoj kategoriji koja mu jedino i odgovara. Pazi, sve je moguce, ali nema logike da vec sada ode u tesku.
auuu ova druga slika BRUKA!!!!!