Hvala Vam svima prijatelji ovog sporta i oni koji cenite rad i trud i uoprnos i istrajnost....drago mi je što je ovako ispalo i što još ima ljudi koji istinski podržavaju svaki moj pokret...uvek ću biti tu za sve Vas....
Ovom prilikom želim da se posebno zahvalim Peđi dr. Petrović na savetima i uputima jer bez njih ne bi to bilo to, Slaviši Đorđeviću na ne sebičnoj i ne prekidnoj podršci koju mi je davao i podsticaju, Fitnes klubu "Vladica" i Vladici Jovanoviću kao drugu i takmičaru na svemu, svakom forumašu koji večeras deli sreću samnom....
Ne želim da naglašavam u kakvim se ja uslovima spremam, da sam student, ne zaposlen, imam 3 cimera u domu živim u sobi 4 sa 4, nemam šporet,kuhinju,frižider, ni mamu ni ženu pored sebe da mi spremaju hranu, imam smo ovaj lap top u sobi i jedno kuvalo gde kuvam jaja i pirinac, a meso u mesari jedem i to idem po 5 stanica busom da bih jeo i tako 4 puta dnevno minimum..........ali opet uprkos svemu i u inat svima koji mrze, biću još bolji svaki put i pobeđivaću samo sebe!!!! Sve je u glavi i kad mi neko kaže da ne može i nema uslova to ne priznajem!!!!