4 dr_rapid, Pa, da li bi onda mogao da das program, ili neki savet za pocetnike ??
H V A L A
No problemo. Evo luci kaze da pise tekst, gde ce pojasniti odredjene stvari, dakle pravilan pristup BB-u.
E sad program za pocetnike. Sto se treninga tice, imas pisano je bas trening za pocetnike i napredne by pedjos, znaci procitaj.
Sto se hrane tice, ne vidim nikakvog razloga zasto bi se nacela ishrane menjala kao za pocetnika/naprednog/pro, samo kolicine variraju. Sta hocu da kazem: Mnogi u zadnje vreme me pitaju, kako da ja se malo zategnem, 'ali ne bih ja kao ti, ja bi nesto manje'. A ja imo onda pocnem govoriti, radi tako, tako, tako, a onda oni opet, pa to je previse, pa ja ne bih toliko. A onda opet ja: ZASTO IZMISLJATI TOPLU VODU I ICI DUPLO DUZIM PUTEM.... Ako imas cilj, radi sve da dodjes do njega, a ako ti se svidi rezultat, gledaj da taj isti onda samo odrzavas. Zasto gledati da dodjes do cilja kroz godinu dana, ako mozes za pola godine, primer-a radi. Znaci: jedi 6 - 10 puta dnevno, minimalno 2g proteina po kg tezine, puno vode, ako na masi, dosta rize, kormpira, crnog hleba..... O svemu ovome je pisano, samo ne treba imati usrano milsljenje o sebi i reci, slab sam ja, nece to meni lako. Ako ne uradis sve da dodjes do cilja, nikad do njega neces doci.
Pozzz