Priznajem da nisam bio dovoljno jasan i da mozda dobar deo moje poruke nije protumacen na najbolji nacin. Evo konkretno, ja sam kupio Pro V60 za jedan dnevni MRP i to bas na Pedjosov savet a osim njega sam kupio i ISO 100(najvise na osnovu saveta sa ovog foruma) i zaista sam super super zadovoljan, znaci kvalitet(i kvalitet i ukus sto je mnogim rekreativcima isto bitno) ta 2 proizvoda uopste ne dovodim u pitanje, ali zaista ne mogu da poverujem da bas ti Pedjos ne prokomentarises ovo:
Odmah kada ga popijes osetis da to stvarno radi...napumpas se kao da si uradio neku seriju!
Malo je reci da je ovo glupost.
Sto se tice banovanja ne znam konkretno zasto je doslo do toga ali sam redovnim pracenjem primetio da je gotovo cela prica oko online kupovine obrisana sa foruma i to me je razocaralo, ako se secas jedan drugi "forum" sam bas ja prozvao zbog brisanja postova i od tog dana nijednom vise nisam otvorio njihovu stranicu.
Nisam neki klinac, idealista, zaista mi uopste ne bi smetalo da Extreme ima agresivniji marketing na ovom forumu
-ja prvi kupujem svaki broj XFitnessa i dosta toga sam pazario u Extreme Shopu
-apsolutno sam svestan da Extreme je najvazniji faktor koji ovaj sport odrzava na nekom nivou u ovoj zemlji
-Labrada i Dymatize su odlicni brandovi i nije sve prazna prica zarad prodavanja nekim madjarskih mandzi za koje nemamo pojma sta je konkretno unutra
...ima toga jos i to je potpuno jasno, ali ako je marketing reci na forumu da se napumpas od jedne doze proteina ili kako 8 sati ne treba jesti nego samo piti ISO100 sa tim marketingom se ne slazem i na takve izjave ocekujem tvoj komentar.
Pozdrav generacijo