Glass je poznat po tome da uspijeva da motivise i izvuce maximum iz svojih klijenata, ali i najvise zbog cesto neobicnih ali i vrlo efikasnih vjezbi, tj uglova prilikom nekih pokreta i prilicno je inovativan u tom nekom dijelu, vrlo cesto kada vidite nekog vjezbaca kako izvodi pomalo neobicne pokrete on stoji iza toga... Trenirao je i Wheelera, Cormiera, Dileta i mnoge druge, i dalje radi sa mnogo dobrih pro...
Medjutim, on je ipak najprije trener, ne i nutricionista, i koliko sam vidio i nepretenduje da to bude, iako naravno sa vise decenijskim iskustvom koje ima sigurno zna i puno o tome... Koliko sam primjetio vrlo cesto pomaze ljudima u tandemu sa Chad Nicholsom koji se u toj varijanti brine o nutricionom dijelu i dopingu tih sportista...
Ali ipak i njih u tandemu tesko da mozemo porediti sa..... The one and only.. . The mind god... Mr.Sarcev, koliko je Sarcev zaista bolji od Glassa, govori da jedno 3-4 puta vise naplacuje svoje usluge od C.G., koga apsolutno i maksimalno cijenim u dijelu treninga, ali i ne toliko u ovom drugom dijelu, gdje zastupa uglavnom neka Chadova stanovista...
Toliko od mene, nadam se da mi necete zamjeriti na malom offu sa teme! ;-)