sta mislite o kombinaciji masteron enanthat/deca/andriol...moram bar andriol oralno ne mogu toliko da se bodem Jel dovoljno da uzimam 300 mg masterona i 400 mg dece nedeljno ? andriol mozda oko 6 kapsula dnevno (240mg)
Ok...predpostavio sam da ce odgovor biti takav..onda cu Test Depo uzeti...samo me intresuje koliko od sva tri nedeljno,jer sigurno necu uzimati 500/500/500 mada neki bi
Meni su prijavljena 4 slučaja ginoa od andriola, a momci su uzimali pre toga depo i nisu imali problem. Od 250 ne bi trebalo da ima nikakvih problema. Verujem da je bf ok, tako da ne bi trebalo da brine.
Skoro me pitao momak kako da resi gino.40mg nolve mu ne pomaze 4-5 dana. Ciklus je andriol (ne znam koja doza) plus 100mg deke nedeljno (farmacija).Decko nit izgleda da ima problema sa estrogenom, ali eto..Cak decko izgleda solidno dobro.Na kraju je batalio sve.Moja neka logika je bila da proba da ubaci malo testosterona u sve to pa da isprati stanje. Ne verujem da bi imao neku preteranu konverziju od recimo 250-300mg.Misljenja?
dobio sam i masu i definiciju.