Tako je Pedjos.U potpunosti opravdano.
Treba samo pogledati posecenost foruma u danima kada Padjos nije bio tu i sada kada je tu.
...ma gle buraz..da ne ispadne da ja sebe dizem..forum funkcionise perfektno i bez mene...tu nema govra...tu je markoni koji vodi racuna o svemu.....
ja samo jednostavno necu nikada da dovozlim da me jedan balavac naozve kretenom koji nezna da zbraja i oduzima..jel ja kada sam isao na fakultet on se igrao u pesku i pravio psotare od govana....
dakle......nisam bitan ja i to sto sam uradio..nego ovaj forum funkcionise tako kako funkcionise..perfektno..svi ostali samo prepisuju od nas i to se vidi gde god odes.....
prozivaju da imaju clanova oviliko ili onoliko it....da im veliki deo clanstva cine zene..a niko nezna..a ja vidis znam da je vicina tih zena njih 2 ili 3 moderatora koji su registovali pod nekoliko nameova..
ako neko ima problem ovde sa mnom treba da ga kaze..ili javno ili na pm..ja tu ne praivm rasliku...
ali ako neko javno nesto radi sto pocme da se gubi u prelzi u promociju necega a jos pri tome naziva mene majmunom..e pa jebioga..meni je zao sto ne mogu da ga sretenum u zivo i sve sto mogu da uradim je da pobrisem to i da ga banuje...mada je i tu zahvaljujci pojedinicma bilo problema..
ali ovo je vec offtopic i hteo bih da se vratimo na ovo sto je momak pitao...
DAKLE....GDE WHEY KUPITI......