Al si ti danas nesto zloban,zajebavas i mene i fit.instruktora.
Ajd onda ovako,koliko si ti odradio kura sa steroidima da bi izgledao kako izgledas ? Mozda bi i ja izgledao kao ti,ili bolje da sam se toliko puta opalio?!
A kao drugo,nemaju svi toliko para kao sto izgleda ti imas da kupuju whey i glutamin i sve suplemente na dzakove i tone.
Svaka cast tebi na postignutim rezultatima,al ja se BB-om bavim rekreativno,i sad,i u buducnosti.
Da da, danas sam opasno zloban :twisted: :twisted: :evil: :evil: ali malo sutra :wink:, radije bih definisao sebe da se danas malo zezam
Verovatno zbog velikog unosa UH i prostih secera.... :roll:
Odradio sam 4 ili 5 kura iza sebe i jos uvek nisam zadovoljan svojim izgledom. :? Tako da cu verovatno u svom zivotu uraditi jos nekoliko desetina ciklusa sa jakim steroidima :evil: :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted: dok ne :crazyeyes: :crazyeyes: :crazyeyes:.
E sad to tvoje misljenje kakav bi ti izgledao da si uzeo sto i ja ostace misterija dok ne odradis to sto i ja. Prosto zar ne.
BTW Kakav li bi ja izgledao da sam uzeo isto sto i Ronnie C.?
U vezi para, objasnicu ti ovako. Ceo zivot shvati kao jedan sport, gde ces se boriti zasvoj plasman u zivotu.
Znaci i taj novac koji spominjes je deo zivota i naravno ovog sporta, nazalost :cry: .
Zbog svega ovoga sam se odrekao mnogih drugih stvari u zivotu.
Naravno i tebi svakacast na postignutim rezultatima. Fenomenalno izgledas za svoje godine i za cinjenicu da nisi nikad koristio AAS.
Ali isto tako kao i ti, ja nikad nisam ni sanjao da cu koristiti AAS, a jednostavno je to doslo samo od sebe.
Isto tako jos vise nikad nisam ni pomisljao da cu se takmiciti jednog dana, pa je i to vreme doslo.
Prema tome "nikad ne reci nikad", nastavi da vezbas ozbiljno i tvrdo, i sve ce doci na svoje mesto.
Pozdrav!