U Metro-u je ta tuna od 400 (300) gr kostala 86 dinara. Plus sto je ona u vodi, a ne u ulju.
Citat: sasadimU Metro-u je ta tuna od 400 (300) gr kostala 86 dinara. Plus sto je ona u vodi, a ne u ulju.Pa da ... Jebes ga... Ovi u BG imaju 100X bolje uslove...Ovde u Nisu... Nislije meraklije... Ne jedu nista sto nije masno... Udjem u Maxi i pitam dal mogu da poruce Ella sir... A ona devojka ce meni "Pa sta ce ti posan sir???"Isto tako u obliznjoj trafici za Colu Light... Strasno....Inace jel zna neko gde bi se u BG (recimo dal ima na Vilinim vodama) da se kupi na malo vece... recimo 100 konzervi i olika bi cena bila...
Citat: Big_RashaCitat: sasadimU Metro-u je ta tuna od 400 (300) gr kostala 86 dinara. Plus sto je ona u vodi, a ne u ulju.Pa da ... Jebes ga... Ovi u BG imaju 100X bolje uslove...Ovde u Nisu... Nislije meraklije... Ne jedu nista sto nije masno... Udjem u Maxi i pitam dal mogu da poruce Ella sir... A ona devojka ce meni "Pa sta ce ti posan sir???"Isto tako u obliznjoj trafici za Colu Light... Strasno....Inace jel zna neko gde bi se u BG (recimo dal ima na Vilinim vodama) da se kupi na malo vece... recimo 100 konzervi i olika bi cena bila...ne moj da vredjas :twisted: :twisted: nisi video sta je masno, dodji ovde u USA :twisted: :twisted: ni ja nisam nasao ella sir kod nas :oops: