nisi razumeo.
ja sam 200gr proteina poceo da konzumiram tek pre mesec ili dva meseca i to se desi dan da nekad i ne stignem toliko da pojedem,jer zivim u takvoj kuci gde imam puno obaveza i mnogo bitnijih stvari od hrane na svaka 3 sata i teretane,to mi je ipak sporedna stvar koju gledam da ispostujem.
sve pre toga ja sam imao veoma slabu ishranu i nisam ni koristio suplemente,a ishrana je bila 3-4 obroka dnevno i to u razmacima od 4-5 sati,jer jednostavno nisam obracao paznje na to niti sam imao para za bolju ishranu.
a trening nije konstantan,imao sam dosta duge prekide,aktivno bez prekida treniram tek od pocetka ove godine,ali ne stignem da odem uvek na trening zbog puno obaveza koje su ipak bitnije od teretane.
i jesam mastan s obzirom sta jedem ponekad junk i u toku radnog dana,ali nisam uopste previse mastan,pojedine partije su manje masne,pojedine vise masne.
zato sam sad postavio ove slike,da mogu i ja sam pratiti svoj napredak,jer nikad ne cuvam slike na kompu,a ovde su uploadovane za pracenje,a ja se javljam za godinu-dve opet sa slikama.
toliko.