Pozdrav svima!
Ja sam novi clan na forumu, a ovo je moj prvi post. Nisam primijetio da je obavezno neko zvanicno predstavljanje u posebnom podforumu pa cu to uraditi ovdje, prije zvanicnog pitanja iz naslova. Zovem se Irhad, iz Sarajeva sam, gdje i zivim. Studiram elektrotehniku (apsolvent zapravo) i radim kao programer u jednoj lokalnoj firmi. Kao mladji sam se aktivno bavio boksom (varirao sam izmedju teske i superteske kategorije i imao 87-92Kg) i 2003 godine sam osvojio juniorsko drzavno prvenstvo u superteskoj kategoriji. Nakon toga sam ostavio sport, radi fakulteta (10 treninga sedmicno i ucenje nisu nikako htjeli zajedno) i dobio 30ak kilograma. Sad hocu da se vratim na staro (fakultet pri kraju) i da eventualno dobijem jos misicne mase. Mozda opet pocnem i sa boksom, nije nemoguce
.
Uglavnom, lutajuci u potrazi za najpovoljnijim glutaminom, nadjoh se u jednoj apoteci, sta li je vec, u kojoj prodaju Prolab i California Fitness proizvode. Za Prolab sam jos i cuo, iako ne znam kakvi su, ali za ove druge nisam nikad. Ipak, nisam mogao ne biti odusevljen cijenama. California Fitness Whey protein je u toj apoteci kostao 76KM (oko38EU), za 5lbs. Buduci da su Eas, Golden Standard i slicni brandovi gotovo dva puta skuplji, ne mogu a da ne sumnjam u kvalitet ovog proizvodjaca. Osim wheya imali su neke pravo jeftine aminokiseline i kreatin. Je li se iko susreo sa ovim brandom i kakvi su utisci?