prjatelju
ti odista nemas pojma o cemu pricas!!
Diuretici i drugi maskirajuci agensi su na petom mestu poglavlja zabranjenih supstanci. Diuretici su lekovi koji se najcesce koriste u lecenju srcanih bolesti i visokog pritiska te ih lekarii cesto prepisuju.
da malo jos vidis i sam sta znaci pojam LEK
http://www.realx3mforum.com/smf/index.php/topic,9020.0.htmlznaci..
mnogo toga si ovde pobrkao i niko nema vremena da te stalno kovota i da ti objasvnjva da PITAS NEBULOZE
ali ja sanesto od delova koji su poptuno besmisleni
svi (ozbiljniji) sagorevaci sadrze
svi sagorevaci sadrze extract zelenog caja jer kako bi drugacije bili sarena laza
a svi ozbiljni sagorevaci treba da sadrze ili sinefrin ili geranamin koji diretkno uticu na LIPOZU a ne na to da neka zenetina uzme neki sgorevac i uz malo srece taj extract joj pomgone da sipisa 2 litra vode i onda stane na vagu i bum!!
sta onda moze da se koristi kao solidan diueretik ?
postoje ti BLAGI i agresvni lekovi a to tebi treba kao TRECE OKO U GLAVI DA IMAS..
Vraca kozu natrag uz misic, prati i naglasava figuru
GLUPOST COVECE shvati..procitaj linkove koje sam ti dao
ovde sam da bih se raspitao o takvim stvarima, jer su mi nepoznanica.
bolje je da tako i ostane VERUJ MI NA REC jer ovo nije igra..
ostaje mi samo da zakljucim da cu morati jos vise da disciplinujem ishranu
tacno i poboljsas trening a velike tezine nemaju veze sa msiicnom masom te da si citao ovde kod nas forum to bi i video gde sam vec milion puta pokazao i dokazao
imao sam idealnu konstituciju i podloznost tela za ovu zanimaciju
ovo je tvoje misljenje pretpostvljam a mene bi zanimalo na osovvu cega si ti to zakljucio?
nemoj samo da ti odgovr bude molim te,FANTASTICNO SAM NAPREDOVAO SA 16 ili 17 godina jer misim tj nadam se da bar zna sta je zasluzno tome u tim godinima
saobracajnu nesrecu u kojoj sam povredio grudnu kost, repnu kost i oba ramena.
zbog ovoga mi je iskreno zao
Tek posle toga sam poceo da koristim suplemente koji mi do tada nisu trebali, iako sam oduvek imao predstavu o njima.
na osnovnu cega si ti znao da ti do te nesrece suplemetni nisu trebali? tj i tacno koji??
I naravno, poceo je da mi se talozi visak vode u telu
prijtaljeu
ovo ako nije visak sala a ne vode onda ti je problem mnogo veci tj onda imas zdravstveni problem
sta je tome uzrok,saobracjna nesreca ili nesto drugo-to treba da vidis
ali ako ti telo zadrzava vodu to najbolje mozes da vidis po jutarnjoj otecenosti npr u zglobovima,clanicima a ako imas te simptome onda treba da zatrazis lekarsku pomoc a ne da resavas taj problem upotrebom DIURETIKA..veruj mi na rec...
a ako ti samo trpiujes kako ti ti je za "visak"koze kriva intracelularna voda...to su budalstine..
Jednostavno zelim da se priblizim onome sto sam imao ranije
mi smo ti dali smernice..
a ti ako hoces onda ih prihvati..
neznam sta drugo da ti kazem