Toliko sam procitao na netu tekstova, uputstava, saveta itd..., a i dalje me neke stvari zbunjuju i na njih nemam odgovor! Prvo cu vam opisati moj nacin ishrane i suplementacije (Inace sam visok 187 cm, tezina 88kg i nesto sam izmedju ektomorfa i mezomorfa)
07.00 - Makarone 100gr i pet belanaca
08.00 - Glutamin 10gr
09.00 - Whey 50gr. i banane 200gr.
10.00 - Gainer 75gr.
11.00 - Belo meso 200gr. i krompir 200 gr, a nakon toga Animal pak
13.00 - Pirinac 100gr. i Whey 50gr. i mleko 500ml. ( pojedem zajedno kao sutliju)
14.00 - Gainer 75gr.
15.30 - Trening
Pola sata pred trening popijem Nano Vapor 30gr. a petnaest minuta pred trening Amino bolic, Creatin 5gr. Glutamin 10gr. dekstroza 30gr. Zatim razmutim Vitargo 50gr. u pola litra vode i to pijem uz trening i na kraju treninga. Trening traje do 17.00...
17.00 - Whey 50gr. Gainer 50gr. Creatin 5gr. Glutamin 10gr.
18.00 - Juneci biftek ili riba 250gr.
20.00 - Pet belanaca i tunjevina 110gr. neto ribe
22.00 - Protein 60gr. i mleko 500ml.
Suplementi:
ULTIMATE Sensation 93 protein
ULTIMATE Gluta Pure
ULTIMATE Creatine Monohydrate
ULTIMATE Amino Bolic
MT Nano Vapor
SCI VitarGO
ULTIMATE Omega 3 kaps
ULTIMATE Sensation 81 Protein
ULTIMATE ISOMASS XTREME GAINER
Animal pak
Mene buni kombinacija mleko-kreatin-glutamin! Steti li kreatinu mleko ako se uzme par sati posle ili pre njega?Steti li mleko glutaminu uopste? U zadnje vreme sve cesce su teorije da kreatin i glutamin ne treba nikako uzimati zajedno! Ako je to tako kako je najbolje iskombinovati tajming ova dva suplementa i npr. mleko ili sl. da bi bila najbolja iskoriscenost?
Sta mislite kakav mi je tajming za suplemente, i da li mi je dobar odnos proteina i ugljenih hidrata u obrocima ?
Jos jedna stvar koja me buni je koliko u.h. iz Vitarga,Dekstroze i sl. je potrebno da se zadovolje dnevne potrebe, i da li se to racuna u ukupne dnevne unete ugljene hidrate? Ja ovakvom ishranom uzimam preko 350gr. ugljenih hidrata dnevno(uglavnom skrobastih, vlaknaste ne racunam). Da li je to mnogo ako uzimam i 70gr. prostih u.h.?
Pogledajte, razmislite, ako imate neku primedbu, ispravku ili sl., napisite!