hajde jedno pitanje.....za nas sto vezbamo kao curice..i to one slabije
..
ako ja radim sa 50 kila i ne mogu vise da dignem a noge mi rastu zasto bih tovario vise na sipku?? da li cu time nesto postici?? (ista pitanja vaze i za druge vezbe, ali da ne sirimo)
da li treba "juriti" tezine jer ce drugi misliti ovo ili ono o tebi...ili se voditi pre svega napretkom koji imas, formom izvodjenja, osecajem....pa makar to bilo i sa praznom sipkom...
cini mi se da je o ovome vec pricano na forumu, ali mi se i cini da je ova diskusija otisla u pravcu toga da je tezina bitna, zapravo vrlo bitna, najbitnija
citiram..." a muškarci koji nisu u stanju da podignu stotku očigledno rade nešto pogrešno (najčešće tri milijarde nepotrebnih serija). "
..."A to sto se muskaraca tice koji navodno idu u teretanu vec duze vreme a rade cucanj sa maltene pa istom tezinom sa kojom rade i zene, pa naravno da nesto rade pogresno Laughing ..."
..."Ono što nisi razumeo znači da u teretani treba da se koncentrišeš na razvoj snage, a ne na pumpanje, i utrošiš neko vreme da bi postigao neki cilj, bio to čučanj od sto kila ili nešto drugo..."
naravno cilj mi je da imam lepo izvajano, simetricno, telo odnosno da otklonim (koiko je moguce) fizicke nedostatke, a ne da pricam o tome koliko dizem, razvijam snagu za neki odredjeni sport itd itd
hajde, vrlo je vazna vezba a prica je po meni dirnula u sam smisao i ciljeve vezbanja