kao sto obecah, evo i izvestaja, pa da krenemo od najranijeg pocetka :
posto palanka nije bas blizu, a ja iz surcina ustajem u 5.30h spremam se i lagano(sanjivo) krecem na trening koji je dr.mr. Pedja zakazao par dana ranije.
pijem samo whey+omega3 jer znam sta me ceka(bar sam mislio tako) i nisam hteo nista cvrsto u zeludcu pred tezak fizicki napor
zbog guzve maaalo kasnim i trening pocinjemo u 8.25h, peki je bio sjajan domacin pa je vec pripremio sve sprave koje su nam bile od znacaja, grudi su se radile kao sto je receno.
izgledalo jesto blago sa varijacijama ovako
1. ravni potisak bucimama x10(drop set) ili ti smanjivali smo jos dva puta tezinu bucica
2. kosi bench press x10
3. kross cable stojeci x10
4. razvlacenje(koso) na kross cable(donji par rucica) x10
5. peck deck x10
6. kontra kosi bench na smith x10(tj do otkaza explozivno)
bile su tu varijacije na temu i lagano 'zagrevanje'(posle prve rotacije jos sam radio nekoliko ponavljanja vise od pedje u sebi misleci ma radim ja to i bolje, to mu nisam pominjao da se prerano ne bih kurcio, i bio u pravu hehe)
vec posle druge rotacije(pauze su minorne max 90sec) mi je bilo jasno da ce tu tek biti sexa..naravno 3 i 4. su me totalno oduvale.
Pedja je bio sjajan domacin, cak je zapostavio svoje serije da bi meni asistirao jerbo sam poceo da zakazujem, i uspeo je da izvuce 99% iz mene..naravno nije ga bilo da mi drzi celo kad sam rigao kao mazga, al bio je ljubazan da to isto i ne uslika
posle rigoleta, sam se vratio i odradio 5. rotaciju, mislim da se pedja tad malo smilostio a i ljudi su vec poceli da pristizu i to je bio kraj divnog treninga..save by the bell
hahahaha
ovom prilikom se zahvaljujem svom domacinu na gostoprimstvu..isto tako obecavam da cu sledeci put doci daleko spremniji, iskreno nisam se nadao takvom desavanju. Kao sto rekoh, puno puta muka, vrtoglavica, skoro padanje u nesvest ali ovo je prvi put da mi se zeludac totalno okrenuo, covek je kao sto rekoh izvukao 99% iz mene, ostalo sam ipak morao sam