ok,dogovoreno, krenucu sa toliko ponavljanja.
sto se tice uh, koristim pirinac i ovsene al bi mi odgovaralo da ubacim i neko testo, prosiruje mi spektar jela. posto bez testa, ne znam ni sta da pravim osim mesa i pirinca a dosadice mi. ipak sam sebi spremam sve, studiram pa su tu i predavanja... hleb sam izbacio skroz ali testo mi odgovara a znam da nije dobro, mozda ako neko ima predlog nekog "manje loseg" testa?
jos mi nesto nejasno, iako sam citao o tome ovde, ne znam koliko vezbi da radim za svaku misicnu partiju? znam da idu bar 3 do 5 vezbi.
ja sam mislio ovako:
biceps - dvorucni pregib sa sipkom, jednorucni pregib bucicama, skotova klupa, jel to dosta?
triceps - potisak sa cela, potisak na lat masini, potisak iza glave, mozda na kraju neka propadanja?
grudi - benc press kosi i ravan, razvlacenja kosa i ravna, pek-dek? tu ima 5 vezbi, da napravim dve kombinacije pa da ih menjam nedeljno?
ledja - lat masina iza glave (mnogo mi bolje ide nego ispred glave), sedece veslanje, hiperekstenzija, i sad ne znam da ubacim i mrtvo dizanje ili su mi te tri dosta za pocetak?
ramena - sedeci potisak ispred glave, "letenje" bucicama, predrucenje bucicama, dosta te tri vezbe? vucenje sipkom od butina do brade ne mogu posto imam problema sa levim zglobom a kod te vezbe me bas boli dok to radim.
trapez - dizanje ramena sa sipkom i dizanje ramena sa bucicama
noge - cucanj, iskorak i sta jos za kvadricepse? listove-stojece i sedece podizanje na prste al po nekom sistemu koji je Pedja pomenuo u nekoj tamo temi.
ovo ako se jos moze prodiskutovati i ja mislim da vise necu imati pitanja.