Da,da drzavni projekat,a ovamo DS puni i agituje na sve strane
Bio drzavni projekat u doba Slobe,pa danas,pa ce i sutra...ihaaaaa imate tema za nerviranje masu,a titula ni na vidiku...
E Tole,Tole,sto ucini Zlezdi
Upravo je bio drzavni projekat i u vreme Slobe, jer ako se secas, ista stoka iz SPS-a je bila na vlasti. Vrv Ruzic i Dacic navijaju za Zvezdu? Ne bih rekao. A u ovoj ligi se namesta za partizan, i to bezobrazno i providno. Ako se takvim titulama hvalite, nek vam je na cast.
I Sale, ako se nekad uhvatimo u raspravu, daj neke argumente, dokaze, a ne da smisljas detinjaste nazive za Zvezdu. Ja za sve sto pricam imam dokaze.
Poz.
Pa da nije SPS mozda bio na vlasti od 2000. pa do skoro?Ili su mozda konstantno zuti na vlasti,a znamo ko je njihov miljenik i cedo...
Eno vasa utakmica protiv Jagodine,pa nisu mogli providnije da vas puste...Jedno 70-80% utakmica dobijete sa 1-0 i to najcesce golom iz penala,a ovamo za Partizan se namesta...Jel namestanje za Partizan i to sto ste za malo ispali iz NLB lige?Jel namestanje i to sto u evropskim takmicenjima ne mozete da prodjete prvi krug kvalifikacija???Jel namestanje i to sto 9 utakmica ne mozete da nas dobjete?
Kad god se gubi,a gubite cesto ,odmah "namestanje"...Pa da nije mozda nekad do vas?Da ipak nismo malo kvalitetniji i bolji od vas pa osvajamo titule?
A sto se navijanja tice - zasto cuuutiiiteeee,zasto cuuutiiitteeeeeee....
Bez ljutnje,znam da ste nervozni,ali samo opusteno,ima vremena i za vas...Evo uzeli ste kup u odbojci...Dosta za ovu sezonu
Aj u zdravlje
Ovo ce biti malo duzi post, nemoj da ga shvatis kao prozivku. Kazem ti ovo jer si ti Admin, a ja ne zelim ban.
Po tvom odgovoru, vidim da pratis sport u Srbiji samo par godina, ili pak ostalih ne zelis da se secas?
Nasa utakmica protiv Jagodine je sumnjiva? Bio sam u Jagodini, igra je bila daleko najbolja u sezoni, Jagodinci nisu presli polovinu osim jedne 100% sanse. SRAMNO je pricati o namestenim utakmicama kada u istoj ligi imate svoje FILIJALE!!! Hajduk Kula, Borac Cacak, Sloboda Uzice, Smederevo, BSK Borca i Metalac. Predsednik Metalca je u upravi Partizana? Dzomba, finansijer Hajduka, ima mesto u lozi na JNA, uz to je, kako i sam kaze, navijac partizana!?!?!? SRAMNO PROVIDNO NAMESTENA utakmica na jna partizan-Metalac 5:0!!!
Jos gore ce bude sledece sezone kada u prvu ligu udje Banat, cije je predsednik takodje navijac partizana!!!
Smesna je tvoja prica o cestom gubljenju, ko da vi nas terorisete 65 godina, a ne mi vas.
Za kup u odbojci, sta da ti kazem, to je jedan od sportova gde sudije ne igraju veliku ulogu. Sve sam ti rekao.
Bolji od nas jeste trenutno, al niste bili pre par godina kad je pocelo vase favorizovanje, kada jedan klub napreduje, drugi slabi. I u kosarci i u fudbalu.
Ja i dalje ne vidim kakve ti dokaze imas, opet samo neko decacko prepucavanje.
Sve ovo pisem, jer nekome ko nije ostrascen zelim da pokazem da realno sagleda stvari.
Jel partizan nije drzavni projekat ako Strajnic na rts-u na Zvezdinoj utakmici sa vise od 40000 (koliko vi nikad necete imati) protiv Slovana, kaze da je na stadionu 25000!?!?!?
Jel partizan nije drzavni projekat ako ga sponzorise DRZAVNO preduzece, sto je ZAKONONOM ZABRANJENO!?!?!?
Jel partizan nije drzavni projekat ako telekom sponzorise KK Crvenu zvezdu sa 50000 evra, a partizan sa 800000!?!?!? Za ovo mozes da kazes da je zasluzeno, ali evo ti jos jedan podsetnik koga se vrv ne secas. Zvezda je 1999 godine igrala Evroligu kada joj NIKO nije pomogao, nije imala para da finansijski izdrzi tu sezonu. Zvezda je imala VISE titula u kosarci do pre par godina od partizana!!!!!!
Jel partizan nije drzavni projekat ako za njega navijaju redom: Tadic, Dinkic, Nikolic, Dodik, Ruzic, Dacic itd!!!
Ima ovde jos mnogo da se pise, al i ovo je sasvim dovoljno.
Sramota je pisati o drzavnom projektu, KADA LJUDI KOJI SU UPUCENI U NASTANAK JSD PARTIZAN ZNAJU GDE I KAKO JE ON NASTAO!!!!!
Treba li se reci da su PRVI navijaci partizana bili PLACENI navijaci, crnokosuljasi, oficiri, i clanovi JUGOSLOVENSKE NARODNE ARMIJE iz delova Hrvatske i ostalih delova Jugoslavije!?!?!?
Dok su za Crvenu zvezdu poceli da navijaju SRBI kada su igraci iz FK Jugoslavije i BSK-a presli u Zvezdu. Medju njima je bio i jedan Rajko Mitic. E zbog toga su ljudi poceli da navijaju za Zvezdu. A vama je MOBILISAN Stjepan Bobek, direktno iz Hrvatske!!! KADA SU SE PORODICE IZ CELE JUGOSLAVIJE SELILE U BEOGRAD ZBOG POSLE, JEDAN OD USLOVA JE BIO DA NAVIJAJU ZA PARTIZAN, A NIKAKO ZA CRVENU ZVEZDU!!!
NISU SRBI DZABE PRICALI DA, AKO NE MOZES DA SLAVIS KRSNU SLAVU, BAR NAVIJAJ ZA ZVEZDU!!!
Sve su ovo istorijske cinjenice, potkrepljene dokazima!!!
E sad, molio bih te da kazes sta iz ovoga sto sam napisao nije tacno, i da jednom budes realan.
Ja cenim tvoje znanje o ishrani i BB-u, ali ovo je druga prica.
I za kraj, primetio sam da na utakmice ne ides. Kako onda mozes da pricas o navijanju?