http://www.bupa.co.uk/health_information/html/healthy_living/lifestyle/exercise/running/technique.htmlDisanje: prva tri koraka tri uzdaha, sledeca tri koraka tri izdaha itdKad se umoris dva koraka dva uzdaha, dva koraka dva izdaha... i konacno udah, izdah, udah izdah.Ovo se naravno odnosi na duge staze. Kratke staze su druga prica.
Ja mislim da nije tako! Ide cetiri koraka, pa izdah, pa jos dva pa izdah, pa dva udaha pa izdah, pa udah,izdah,udah, izdah...
Citat: remetik Oktobar 17, 2006, 10:05:15 pre podneJa mislim da nije tako! Ide cetiri koraka, pa izdah, pa jos dva pa izdah, pa dva udaha pa izdah, pa udah,izdah,udah, izdah...Jel ti ovo zajebavas ili si nesto gadno utripovao?Stvarno ne znam kako da se postavim prema ovim odgovorima.Kao bivsi maratonac stavljam tacku na ova lupetanja. Dva udah, dva izdah i bez dalje diskusije!
Citat: 8848 Oktobar 17, 2006, 01:21:10 posle podneCitat: remetik Oktobar 17, 2006, 10:05:15 pre podneJa mislim da nije tako! Ide cetiri koraka, pa izdah, pa jos dva pa izdah, pa dva udaha pa izdah, pa udah,izdah,udah, izdah...Jel ti ovo zajebavas ili si nesto gadno utripovao?Stvarno ne znam kako da se postavim prema ovim odgovorima.Kao bivsi maratonac stavljam tacku na ova lupetanja. Dva udah, dva izdah i bez dalje diskusije!Ja kao aktuelni sampion drzave na sto metara insistiram: cetiri koraka, pa izdah, pa jos dva pa izdah, pa dva udaha pa izdah, pa udah,izdah,udah, izdah...
A izvinjavam se nisam video!