ok...mislio sam da li mogu zameniti 100 % gold sa V 60 jer V 60 ima i kazeina i ne znam kako bi mi koristio kad bih ga pio posle treninga......Zbog velike doze proteina u V 60 kao i za 'zastitu preko noci' sam hteo da ga uzmem.
Ishrana sredjena, treninzi sredjeni suplementacija isto..samo je poenta bila sta bi mi bolje bilo, jer sam hteo da povecam unos proetina i da sto bolje iskoristim te proteine iz suplementacije....sta bi mi bolje bilo sa misicnu masu itd.
Da li onda da samo nastavim sa ovom pojacanom dozom 100 % golda ( 3 x dnevno po 1 merica 30g )
@ Vladar.....sredjena mi je i ishrana potpuno, bolje ne moze kao i suplementacija ( kreatin, whey, glutamin, bcaa + multivitaminski komplex ) ...treninzi ne mogu ni u jedno drugo doba zbog obaveza.
Nisam nezadovoljan i nisam rekao da sam izgubio misicnu masu...da sam izgubio , znao bih da nesto ne valja...samo sam odjednom poceo da gubim masti preterano pa mi je bilo cudno...hteo sam da odrzavam kilazu manje vise i da nabacujem misicnu na tu postojecu... sad je uglavnom cist misic, skoro sam se skroz izdefinisao.
(cilj mi nije da imam 4 % masti i 80 kg, to sam mogao odraditi odavno zato se i 'zalim ' sto sam previse brzo izgubio masti i kilazu
. Hteo sam samo malo da smanjim procenat masti jer mi je i pre toga bio ok i samo misicnu da nabacujem na to.
oduzi se post...
...elem..ovo sve sam radio jer nisam hteo da nabacujem 30 kg pa da idem na rezanje..nego da nabacujem od pocetka pravilnom isranom..treninzima , suplementima cistu misicnu ...znam koliko je to tesko ali eto..
...