UN u Baru ima odlicnu linijiu, korektne cijene, cak gospodja koja vodi posao za Ultimate je koliko toliko cesto u PGD, gdje dostavlja saplemente. Koga zanima dacu mu njihov broj na PM. U ovom trenutku ne radim sa njihovom linijom, ali dugo sam je promovisao i imam odlican uvid u njhovu ponudu koja je atraktivna i bodybuilderima, fitness entuzijastima ali i sportistima koji su uglavnom i bili moja ciljna grupa. Znaci za njih se pohvale.
Tacno je da i postoji Pansportova prodavnica u PGD, takodje postoji prodavnica branda Maximaze ispod stadiona Buducnost.
Licno nijesam nikada trgovao bilo sta od ovo dvoje zadnje spomenutih, iako savrseno dobro znam sta i kako prodaju.
Sportix sada ulazi na jedan pravi nacin na CG trziste, imam saradnju sa njima, ukoliko neko od vas momaka iz CG ima interesovanje za brandove poput BSN, NX Labsa, Universala, BTN-a.... i zeli da se ukljuci u posao, neka nabace PM.
Ko je Sportix vjerovatno znate ali evo i linka cime se sve oni bave....
www.sportix.ba A evo sta mogu da uradim za vas koji imate probleme sa nabavkom suplementa u CG...
Za ljude koji su aktivni na nasem forumu, a iz Crne Gore su, obezbjedicu korektne popuste na kvalitetne prozivode sa vec realnom cijenom. Glasnite se, bice mi kao i uvijek drago, da u skladu sa obavezama, se i vidim sa mladim ljudima koji su zainteresovani za ovaj sport i zele da od njega zive, ili pak samo zive BB lifestyle.
Pozdrav,
Vladan
069 722 227