ovako,ja zaista uzivam u hrani i njenom spremanju i raznovrsnosti i kad se odlucim za dijetu posle 5 dana dodje do pucanja i prejedanja iz straha da to dugo necu jesti i problem je sto ne mgu da se vratim na normalan rezim,stalno strahujem,5 obroka na dan?strepim da cu se ugojiti,posebno sto znam da i neko navikavanje na te male kolicine i vrstu je neka vrsta dijete i opet cu puci,zato se stalno vrtim u krug i dolazim do zakljucka da je jedini nacin da ne mislim o dijetama i hrani taj da neke namirnice zauvek obrisem iz menija i sa ostalim a baratam kada mi i kako odgovara te je iz togfa i proizasla ideja za test intolerancije..a sto se tice letnje dijete,pa malo je bolesna,svodi se na oskudan dorucak tipa virsla i paradajz i to je sve za ceo dan,sem dana kada ceo dan jedem samo lubenicu ili samo supu iz kesice,iscrpljujuce ali psle mesec dana izgubim apetit za teskom hranom i dobro se osecam medjutim kada se on vratiii..sto je nemoguce da se ne desi kada se zivi brzo..hvala na svim savetima unapred
p.s. volela bih i da mi kazete sta mislite o uzimanju nekih pomocnih sredstava za zene ka npr sto su proteini za muskarce,sam za mrsavljenje..tipa sejkovi herbalife itd