Nego Pedjos, jel' motor 1,9 dc
pa taj isti golf sto je otisao za 2800, tamo ide na otpad
Svaka cast tvom komsiji... ali jbt za 2800eu mozes da kupis golf IV u Nemackoj
Ma pazi ,nisam ti ni ja nesto mnogo strucan oko automobila,nego sam u procesu kupovanja automobila pa sam odlepio vise od gledanja i saveta sa ``strucnjacima`` svako ima svoje misljenjeJa licno volim francuze i gledam pezoa da uzmem,svi znaju kakve price kruze za njega da se kvari,skupi delovai bla blaE pa jbg svaki auto je skup za odrzavanje u odnosu na zastavino vozilo,a pola nase zemlje je naviklo da na svakoj trafici uzme deo za jugicaLagunu sam takodje gledao i licno meni se svidja auto,dok nisam malo bolje zasao u pricu da se kvari bas ono sto Peki rece,i onda sam odustao,mada sve je stvar kako se odnosis prema autu,redovan servis,pravilna voznja i odrzavanje puno znace
motor je 1.4hdi 75ks
Citat: JOJEVTA Septembar 13, 2009, 04:37:30 posle podneMa pazi ,nisam ti ni ja nesto mnogo strucan oko automobila,nego sam u procesu kupovanja automobila pa sam odlepio vise od gledanja i saveta sa ``strucnjacima`` svako ima svoje misljenjeJa licno volim francuze i gledam pezoa da uzmem,svi znaju kakve price kruze za njega da se kvari,skupi delovai bla blaE pa jbg svaki auto je skup za odrzavanje u odnosu na zastavino vozilo,a pola nase zemlje je naviklo da na svakoj trafici uzme deo za jugicaLagunu sam takodje gledao i licno meni se svidja auto,dok nisam malo bolje zasao u pricu da se kvari bas ono sto Peki rece,i onda sam odustao,mada sve je stvar kako se odnosis prema autu,redovan servis,pravilna voznja i odrzavanje puno znaceSto se tice francuza, jesu skupi djelovi i skup je servis, ali sto se motora tice tu nema zime, isto vazi i za udobnost, da ne pricam kako leze na put...jedino je limarija mekana. Ja sam sa pezoom 206 presao 170 000 i znaci jedan jedini kvar na motoru nisam imao.Kupio sam ga 2004 godine novog i redovno ga servisirao a motor je 1.4hdi 75ks
Citat: Spartak Septembar 14, 2009, 11:34:11 pre podne motor je 1.4hdi 75ksto je za zene
hehhe bitno je da se stigne od tacke A do tacke B