evo najiskrenije moj slucaj:moj visak je gore dole 5kg,nemam nigde posebno sala malo jastucici na struku.do sada sam se bavila svim samo ne teretanom i decko me natera da probam za 4meseca imala sam vidljive rezultate na rukama,nogama,ali iskreno nisam pazila na ishranu u smislu da volim da pojedem slatko.inace ne jedem hleb sem crnog ponekad ne jedem fast food i pekare.
veliku gresku sam napravila posle 2meseca umesto dorucka i vecere pila sam neki sejk za mrsavljenje i ne samo da nisam imala snage,nego mi se telo usporilu iako sam vezbala,smrsala sam samo 2kg.
zbog nedostatka novca kupila sam tegove za ruke i noge i nastavila kod kuce da vezbam,i tek tada pocelo je delovati,ciljno sma radila sta sam zelela i super su mi rezultati.stomak je jos kritican ali zato sto ne stizem da vezbam i obicno ogladnim posle 22 sto nije dobro,juce mi jne bio rodjendan i pun frizider svacega ali moram priznati da ako nista,bar se ne gojim,jer uvek to ponistim vezbanjem.
bila sam 10dana kod mame u nemackoj i jela samo povrce zdravo zivela ustajala u 8 legala u 22 i vezbala svaki dan i za 10dana super rezultati.
tako da za jednog rekreativca,sam jako zadovoljna,obzirom da se ne pridrzavam uvek pravila i dok god s ene gojim ok je bolkje da tappkam u mestu nego da idem u miinus.
nigde mi se ne zuri,bitno je da sam realno svesna da rezultata nema i zbog cega.i da znam sta da uradim da bi ih bilo.
u avgustu idem na letovanje i planiram se jos malo srediti,ali to je jako malo,za sada sam zadovoljna,koliko malo radim sjajno je.bar meni i mom decku:)
meni je odeca pokazatelj tacno znam kako sam se ugojila kad priteze preliva,za sada sve naprotiv jos visi i odlicno da je tako.
kada su brojke u pitanju skinula sam obim kukova za 5cm a struk za 2cm ovi kljakavim rezimom ali ja sam presecna ,jos toliko i bicu blizu cilju.