@ Gjoroski
Cilj ovog foruma je da se ljudi edukuju i da oni koji zele saznaju vise!
Koga ne zanima ne mora da cita i da se opterecuje time,ali evidentno je da ovde ima ljudi koji bi zeleli da imaju takav podatak..ili neki drugi!
Ovo nije neka stvar koja bi mogla da bude los savet za pocetnika,ili bilo kako da naskodi nekome,tako da ti tvoj post nije na mestu!
Blagodaram, prijatelju na info. Ja sam totalno pogresio forum. Iako nisam za ovo vreme, dok listam teme i napise, uopste naleteo na ono sto ti ovde kazes edukacija, vezano za pitanje koje je naslov ove teme.
Ja sam pomislio i izgleda da sam mnogo pogresio, da je ovde forum, gde iskusniji, preko razmena iskustava pomazu mladjima, da ne prave greske koje inace cine kada si pocetnik i kada se nalazis na neki novi, nepoznati teren. Nisam znao da se vi ovde bavite ispitivanjem, istrazivanjem i naucnim trudovima...
Ako je tako, onda ja imam milion pitanja vezana za ovo, pa recimite mi, kada bi mogao da zapocnjem da ih postavljam. Jer do sada nigde, niko nista nije, oficijalno napisao, kao trud naucni, za ovo sto mene interesuje, a je deo ovog sporta.
Primer,
Kada radim biceps pregib, dvorucnim tegom, hvat sirina ramena, sa tezinom od 35 kg, dali neko moze da mi kaze koliki je broj misicnih vlakana koje cu ja da u 8 ponavljanju angazujem u svoje bicepse?
Jos jednom, izvinjavam se na upad.