Fedor će spavatiAmerički MMA borac je odlučio stati na kraj velikom Fedoru, obećao je nokaut, i ne samo nokaut nego i spavanje...
Brett Rogers je prvi protivnik koji će se u američkom Strikeforceu suprostaviti apsolutnom vladaru teške kategorije, najboljem MMA borcu današnjice, ruskom zadnjem caru, Fedoru Emelianenku. Hoće li Fedor napokon biti maknut s trona ili je ovo još jedna od onih praznih priča gdje njegovi protivnici puno obećavaju a ne djeluju. Mnogo boraca bi u ovom trenutku htjelo borbu protiv najjačeg MMA borca, svi bi htjeli srušiti ga s trona, svi bi htjeli uživati u slavi koju bi im samo pobjeda mogla donijeti, međutim, malo je onih koji mu zaista mogu nauditi.
Amerikanac Brett Rogers je razvezao jezik, pa je u jednoj izjavi za Tapout Radio ranije ovog tjedna izjavio kako će nokautirati Fedora, baš kao i Andreija Arlovskog.
- Htjet će me srušiti u parter, pokušati nešto napraviti na podu jer zna da imam jake ruke i da neće moći podnijeti moju snagu udarca, ali to se neće dogoditi. On je samo čovjek. I ako me dovede u parter nema veze, ja sam strpljiv, samo ću ga zadržati i zatim se vratiti u stand up gdje ću ga natjerati da igra moju igru.- rekao je Rogers.
MMA fanovi uvijek cijene ovakve pokušaje, ali pokušaje u borbi, ne samo pokušaje jezikom. Sve je to ok, ali Rogers pokaži se u ringu, nije Fedor najbolji samo zato jer mnogi tako misle, Fedor je to više puta dokazao
www.croring.com