Malo searcha nebi skodilo.... Za pocetak recimo...
http://www.realx3mforum.com/smf/index.php/topic,79.0.html+
1. Gyno
2. Gubitak kose.
3. Agresivnost.
4. Akne.
5. Nocno znojenje.
6. Los snovi.
7. Anksioznost.
8. Snazna supresia.
9. Zategnutost zglobova.
10. Degeneracija konektivnih tkiva.
11. Erektilna disfunkcija.
12. Nemogucnost ejaktulacije.
13. Imbalans holesterola.
Neki tvrde da ima snaznog uticaja na bubrege, srce...
Losa opcija za sportiste tipa izdrzljivosti jer smanjuje kardiovaskularne mogucnosti.
Ko se odluci da ga ipak proba trebao bi da ga koristi u minimalnim dozama i da ga aplicira svakodnevno kako bi izbjegao propratne pojave. Redovni nalazi krvne slike su po meni vrlo vazni u bilo kom ciklusu, a pogotovo sa Trenom.
Zanimliiva pojava je i tren cough, koji moze a ne mora da se desi uvijek, radi se o prilicno neugodnom kaslju koji moze da traje po nekoliko minuta nakon aplikacije.
Ko nije debelo iskusan sa roidima, i ko nije ulozio puno vremena u izucavanju price o Trenu a opet ga je tek tako uvrstio u arsenal je potpuna budala, da ne govorim o tome da nema veze sa bilo cim savjetovati nekoga da u prvom ciklusu koristi bilo koji oblik trena. BTW... Prilicno sam ubjedjen da ukoliko niste iskusili neke od sidesa o kojima se govori vrlo vjerovatno nijeste ni koristili pravu stvar.
I pored svega ovoga moja omiljena kombina su Test P/Tren A tokom max 60 dana. ED apliciranje. To je moja skromna empirija, bez velikog kompliciranja i ono sa cim sam ja u ovom trenutku zadovoljan.
Vladar OUT