izgleda da nisam sam:)ovakoobrok1.120g ovasa,8 belanacaobrok2.100g pirinca,150g mesa,30g lesnikaoborok3.100g pirinca,150g mesa,30g lesnikaobrok4.sejk posle treninga +whey+kreatin+malto+dexobrok5.tunejvina,300g krompiraobrok6.posni sir 300govako bi trebalo da ti izgleda jelovnik,ali posto ides u skolu ti lepo kupi gajner i nosi u skolu,ja sad ne znam kad ides u skolu ali npr ako si u 12h i tasda ti je obrok 3.ti popij 100g gajnera itd,ako mozes da ispostujes jelovnik onda ti ne treba gajner.eto nek ti ovo bude smernica za dalje.ako nesto nije jasno pitaj
Znaci prvo treba postaviti pitanje, sta neko hoce da uradi sa svojim tijelom... Evo i ovaj jelovnik sto je Naturalac sastavio... Nema picke da ga ja ispostujem npr. Prvo ne zivim sam, nego sa majkom, bratom i ocem. Znaci trebaju i oni nesto da jedu u toku dana. Drugo, student sam. Jedino da primam platu jedno 1000 KM, pa da izdvojim i na suplemente i na hranu... Al' ovako sipak. @weaselOvo Bogarati - da mi 'ebes kevu i tako to...
ako ne mozes da imas pravilnu ishranu , nemoj uopste uzimati suplimente . Jednostavno .... Daj sve pare (naravno koliko si u mogucnsoti ) na ishranu .... A kad ishrana bude na nivou i ako nesto pretekne onda to za suplimente
Citat: igor2806 Septembar 07, 2009, 10:26:47 posle podneCitat: naturalac belanac Septembar 07, 2009, 10:09:16 posle podneizgleda da nisam sam:)ovakoobrok1.120g ovasa,8 belanacaobrok2.100g pirinca,150g mesa,30g lesnikaoborok3.100g pirinca,150g mesa,30g lesnikaobrok4.sejk posle treninga +whey+kreatin+malto+dexobrok5.tunejvina,300g krompiraobrok6.posni sir 300govako bi trebalo da ti izgleda jelovnik,ali posto ides u skolu ti lepo kupi gajner i nosi u skolu,ja sad ne znam kad ides u skolu ali npr ako si u 12h i tasda ti je obrok 3.ti popij 100g gajnera itd,ako mozes da ispostujes jelovnik onda ti ne treba gajner.eto nek ti ovo bude smernica za dalje.ako nesto nije jasno pitaja sta ti vagas sve ovo pre jela pa onda jedes???ovaj posni sir ella ili sta,,i ovaj ovas to neke pahuljice ili?da hrana se meri sirova.posni sir je ella sir ili neki sir koji ima malo laktoze i malo masti a puno proteina,ovsene pahuljice znas sta su?za tebe je najbolje resenje gajner bas zbog skole,da si na definiciji najbolje resenje bi bio blend protein ali posto ti treba masa onda je gajner za tebe spas!!!
Citat: naturalac belanac Septembar 07, 2009, 10:09:16 posle podneizgleda da nisam sam:)ovakoobrok1.120g ovasa,8 belanacaobrok2.100g pirinca,150g mesa,30g lesnikaoborok3.100g pirinca,150g mesa,30g lesnikaobrok4.sejk posle treninga +whey+kreatin+malto+dexobrok5.tunejvina,300g krompiraobrok6.posni sir 300govako bi trebalo da ti izgleda jelovnik,ali posto ides u skolu ti lepo kupi gajner i nosi u skolu,ja sad ne znam kad ides u skolu ali npr ako si u 12h i tasda ti je obrok 3.ti popij 100g gajnera itd,ako mozes da ispostujes jelovnik onda ti ne treba gajner.eto nek ti ovo bude smernica za dalje.ako nesto nije jasno pitaja sta ti vagas sve ovo pre jela pa onda jedes???ovaj posni sir ella ili sta,,i ovaj ovas to neke pahuljice ili?
Ma imas 1000 resenja za skolu . Pa vecina foruma ide u skolu/fax/posao i nemaju problema sa ishranom. Ne mozes tih 8 sati dok si u skoli da budes na praku nikako.Treba ti cvrsta hrana .Kupi integralnu kiflu stavi unutra tunjevinu Ili ponesi ella sir i saku badema Ili kupi u nekom grillu belo meso ako ima