uzimati gejnere u bilo koje svrhe je GLUPOST a ako se govri o tome da gajner moze nekome da pomgone u izgradji misicne mase je GLU[POST NA kvadrat
meni nije jasno da u opste raspva ovog tipa moze da postoji?
uzmi gajner i creatin i naturlac kaze da on nekome negde nesto garatnuje??
pa ZA CEGA OVO SADA TJ ZA CEGA OVA GLUPOST IZRECENA?
i povrh toga jos zaicnis sa tim da momak ima brz metabilizam i da mu seceri ne smetaju?
?
kakve veze ima brz metabozilam sa secerom i kada je u pitanju POVECANJE MISICNE MASE a ne TELESNE TEZINE???
ja prosto nemogu da shvatim od kuda pravo davati savete tog tipa koji su poptuno pogresni i glupi?
??
covek ode nekoliko dana sa foruma i odmah se uradi sranje
nije mi jasno iz kog razloga polomac ili sale nisu videli ovo i odmah napisali neke stvari
dakle
pre svega momka treba savetovati da PRAVILNO SE HRANI a ne da slusa glupisti tipa kako mu secer i kolaci ne smetaju
kada on shvati da mu nikakvo sranje na ovom svetu a pogtovo NE GAINER doprineti tome da dobije na misicnoj masi ako se pravilno ne hrani onda svaki daljnji razgovr gubi ssmisao.
ne po njemu je JEDITE PROTEINE I RASCETE
aod cega bi po tebi trebalo da se raste?
? AKO NE OD GRADIVNE MATERIJE?
sta je sa vama ??
ok znaci ovako,od sutra cu ja mom kumu koga ne interesuje BB da kazem kume jedi puno proteina,malo uh i malo masti,na godisnjem nivou ces dobiti 1kg misica ako te USERE,pa tamo za nekih 15 godina ces imati oko 85kg,i to ako te USERE,!
jebote,pa kakve su ovo gluposti???
NEMOJ..TI KAZI KUMU DA JEDE GOMILE SMECA PA MU GARANTUJ DA CE ZA 1 GODINU DA DOBIJE 10 kg bez problema i b iti ce potenicjlani za visok holestreol i da ga mlatne srcani udar
COVECE..CEMU OVE GLUPOSTI!!!!!!!
ali novi gajneri imaju svega 5% secera u dozeru;
ja ne mogu da verujem u ovo
NOVI GAINERI..aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
e sad ja hocu da se ugojim jel treba da jedem samo proteine?molio bi te na odgovoru posto me to pitanje jako muci?
MOMAK TI JE ODGOVRIO TAKO DA NE MORA DA TE MUCI
ako hoces da budes debela svin ja onda jedi cvarke,slaninu i kobaje,nemoj slucjano da budes fizicki aktivan i dobiti ces 10 kg A OVO TEBI PEDJA PETROVIC GARATUJE,KAO STO TI I GARATUJE DA TI NE IZLGEDAS TAKO OD GAINERA VEC OD TOGA STO SI NESTO OVDE NAUCIO I BAR SE HRANIS PRAVLNO JOS DA SHVATIS DA GAINER CINI SECER KOJI NIJE GRADVNA MATREIJE TE DA TI JE BOLJE D UZMES DOBAR PROTEINN I SAM UNUTRA STVAIS 2 KG SECERA I IMATI CES GAINER KADA MISLIS VEC DA JE TO EXTRA INTELIGETNO!!!
momak ti je lepo odgovrio