mogucnost da nabavimo neke sponzore na forumu
Pa nismo mi valjda sponzoruse, pa da nam trebaju sponzori?! Evo ja cu da sponzorisem ovaj forum, samo recite sta treba i sve ce da bude sredjeno?!
Uostalom zar zelis da ti se ovde pojavi neka firma kao sponzor i da onda moramo npr. za preparate te firme da pisemo kako su ekstra kvalitetni i kako se sa njima dobro napreduje, a da smo svesni da su to lazi!!! Pa zar nije bolje da nema sponzora, ali da svako pise ono sto misli i to 100% nepristrasno i bez cenzure, a ne da se pojave sponzori i da onda moramo da cenzurisemo cim neko pomene njihovu konkurenciju u pozitivnom kontekstu i slicno?!
XENIAU moje i Pedjino ime cu da kazem da se Karleusa sigurno nece pojaviti vise nigde gde ja ucestvujem u bilo cemu!
Nema od nje sta da se cuje!
I ja se slazem sa vama! Ja predlazem da ni Mladjanju Dinkicu ne dozvolimo da se registruje na ovaj forum vodeci se istom logikom kao za Karleusu!
I evo ovom priliko da i ja putem ovog foruma Kseniji pozelim dobrodoslicu uz obecanje da cu se ubuduce truditi da ne prevrcem stolove u tvojem prisustvu. :lol: