E pa evo i mene!
Gospodine Sarcev zao mi je sto slike nisu ispale bas najbolje, ali verovatno nije to samo zbog Vas. Ni ja nisam bila nesto raspolozena tog dana! Za sve postoji drugi put. Hvala na podrsci!
Xenia,
Nadam se da me neces pogresno shvatiti ako ti kazem da ti mozes DALEKO da prevazidjes svoj status (popularnost... i sve ostalo...) ukoliko se uputis na Internacionalnu scenu...
Uz sve tvoje talente i definitivno - IZGLED, ti si predodredjena za Svetski uspeh...
Naravno da ja nemam prava da ti dajem savete ali ovo je moja prijateljska obzervacija...
Nedavno sam u Los Andjelesu bio sa reziserom Dzim Morisijem (poslednji uspeh mu je bio film MONSTER gde je Carliz Teron dobila oskara).
On je napomenuo nesto interesantno...Lepota zene se moze kategorisati u razlicite kategorije...Jadnu od tih kategorija je on nazvao: "nedodirljive/untouchable" i u nju je stavio njegovu licnu prijateljicu Andjelinu Dzoli /primer/ kao lepoticu koju je tesko nekome opisati...
Necu da zvucim tipicno i da ti laskam (siguran sam da ti je toga vec dosta) ali cinjenica je da ti apsolutno pripadas toj kategoriji i kao takva mislim da bi postigla JOS VECE - Svetske uspehe...
U kratkom razgovoru sa tobom sam shvatio da ti mislis "svetski" ali si mozda ogranicena (mozda je bolji izraz - obezhrabrena) klasicnim limitacijama NASEG mentaliteta...Sigurno je da "MI" (Jugosloveni...bar se ja jos uvek smatram takvim) namamo olaksavajuce uslove za proboj na Svetsku scenu...ali opet: ZASTO DA NE?
Jedna stvar koju sam ja definitvno odavno shvatio je da zaista NEMA GRANICA - ukoliko se u to veruje...
OK, necu da preteram...i nadam se da verujes da ti ovo pisem iz postovanja a ne iz bilo kojih drugih razloga.
Inace, sto se tice cak i daleke mogucnosti za "DRUGI PUT"...ja bih morao biti u vrhunskoj formi jer /da priznam/ nisam ni priblizno na tvom nivou.
U svakom slucaju - slikanje sa tobom bi bio za mene veci poduhvat nego moj povratak na Mr. Olimpiju...
I za kraj: GDE JE PEDJA?
On je i tebe i mene nagovorio da se ovde upisemo a njega nema?
Srdacan pozdrav.
PS: Iako ti sve frizure i boje kose odgovaraju - mislim da te TAMNA KOSA stavlja u kategoriju iznad "nedodirljivih"...