Hhahahaha kako se menja post, hahahahaha jel ti to maca pojela jezik.
Testirao Vas nisam...ja i dalje neznam zašto ne DEX u jutarnjim časovima u toku treninga pijuckati lagano zbog priliva energije?
Molim te objasni
koji Hhahahaha kako se menja post, hahahahaha jel ti to maca pojela jezik.
Testirao Vas nisam...ja i dalje neznam zašto ne DEX u jutarnjim časovima u toku treninga pijuckati lagano zbog priliva energije?
Molim te objasni mi
mi
koji je tebi q...c da lupas gluposti bez razloga???
koji je vamas q ..c
??
pedja koristi,ali pedja je tada uzimao insuiln?
neznam od kuda najezada novokomponovani strucnjaka koji se u tematiku razumeju kao mara u kriv q..c!!!!
dali si ti svestan budalstina koje lupas?
i dai si ti svesan......maneeeeee nema smilsa
i kome se u opste obrcas covece?
sta je sa tobom ovih dana??
ja i dalje neznam zašto ne DEX u jutarnjim časovima u toku treninga pijuckati lagano zbog priliva energije?
Molim te objasni
ako se obrcas sa ovim pitanjem meni,onda ne meni stvarno zao tebe i tvog vremena provedenog na forumima svih ovih godina i gde nisi nasao odgovr na ovo pitanje
ali evo,biti cu ok pa cu ponovo da ti POKUSAM objasniti a ti ISPRINTAJ da imas stalno
bilo kakva snazna i jaka i BESPOTREBNA iritacija pankresa u jutarnjim casovima nije dobra iz rzloga sto pojacano lucenje insulina u tom delu dana kada je METABOLIZAM sam po sebi i po defaultu najbrzi te je u mogucnosti tj telo sa svojim metablickim procesima razgradi sve unete materije,a pogtovo ako su u pitanju GRADIVNE materije a ne ENERGETSKE
uzmati dextrozu radi kako ti kazes nekog priliva energije ne samo da zvuci kao glupost vec je GLUPOST TO URADITI
jer ENERGIJA bi trebalo da ti budu KOMPLEKSNI UH a ne PROSTI SECERI u koje spada dextroza
pijuckati prosti secer tokom celog dana pod opravdanjem DOTOKA ENERGIJE je tolika budalastina da je to zastrasujuce jer na zalost ne razumes sta ti rade pankreas i kolika kolicina je izlucenog insulina u krvnoj plazmi A DA NEMA STA DA PRERADI!!!!!!!!!!!!
UZMATI secer u toku treninga,a da pri tome se ne razumeti u to iz kog razlgoa bi to trebalo raditi tj da je insuiln prenosnik gradivnih materija u krv tj da je insulin rekacija pankreasa na snzano iritiranje sa prostim secerom tipa dextroza JE GLUPOST I LUDOST
pedja jeste uzimao nekada vrlo malo dextroze u toku treninga,ali tada je pedja uzmao inuslin pred trening i nisma imao LIQ AMINO tj fast acting amino acids vec sam dex mesao sa bcaa prahom i glutaminom te sam iz tog razloga uzmao vrlo malo dex da bih pokrio vstacki uneti insulin a ne RADI DODTAKO JEBENE ENERGIJE o kojoj ti pricas
i da ne duzimm vise
mislim da stvarno nema smisla buraz da se prozivras i opzovias na bilo sta kada je u pitanju ovo,jer pratis i citas ne kazem da ne,ali jos mnogo vode treba da prodje miljackom da bi bi kompetentan da izvodis zakljucke a prvenstveno bez referenci
bez uvrede stari moj ali tako stvari stoje