Ko je propustio i ko hoce ponovo da gleda reportazu sa Drzavnog prvenstva moze to da ucini u cetvrtak u 14.00h i u petk u 01.00h posle ponoci na tv Spektrumu
Ja imam na kablovskoj i SOS i Spectrum... A mislim da i pola Srbije ima te kanale na kablovskoj... Tako da.. Ne moras da imas antenu..
A KG i Cuprija su blizu... Veoma blizu.... Dzabe Vama 83 kanala ... Bez Spektruma i SOS-a..
Pa vidis sta pise kod Gorana u potpisu... Ispada da je covek u pravu... A KG i Cuprija su blizu... Veoma blizu.... Dzabe Vama 83 kanala ... Bez Spektruma i SOS-a..
Ja pravo da ti kazem ne gledam ni jedan sportski kanal.. Mozda ponekad EuroSport...Dokaz da je SOS lakrdija od televizije je ta da im se kaseta izguzvala bas na mojoj kategoriji...
Citat: Sasa Dimitrijevic Oktobar 21, 2009, 11:10:38 pre podnePa vidis sta pise kod Gorana u potpisu... Ispada da je covek u pravu... A KG i Cuprija su blizu... Veoma blizu.... Dzabe Vama 83 kanala ... Bez Spektruma i SOS-a.. E a to u potpisu BGD vs KG nikako mi nije jasno??? Ovo je off jel da?