ouu jeeee
Da si pazljivo citao i malo razmislio o tome sto si procitao ne bi nalupaosve i svasta.
evo opuchih se od chitanja i razmishljanja cijelo popodne,pa nesto i ne vidim neko obilno i komplikovano shtivo da si mi tu prezentovo pa da je potrebna pazljivost i obazrivost prilikom chitanja istog.
e sad sto se lupanja tiche chini mi se da si me za duzinu ushio dragi Maxime.
Ti si postavio topic nadam se sa ciljem da cujes misljenja ostalih clanova a
me da bi cuo ono sto ti najvise odgovara a to je da su domaci preparati najbolji a i uz to najefiniji.I ja bi voleo da je tako ali nije niti ce biti u skorije vreme.
naravno, topic je tu, svako neka 'iznosi svoja misljenja'. al sad uvjek naidje po neki daroviti svetozar marovic sto mnogo toga napricha ali na zalost nista ne kaze. Jbg (jebi ga).
e sad to oko cijene proizvoda.odakle tebi to sta meni najvise odgovara i sta mi je najbolje?
zanchi za domace proizvode sam chisto onako navijachki,patriotski.
logicno je da su domaci proizvodi najjeftiniji jer se prodaju na nasem trzistu. dok napr. nesto stigne iz amerike u madjarsku, pa iz madjarske dok se dotetura do nas cijena bogami dobro nabubri.
uporedi cijene na on-line prodavnicama.
ako si ulazio u domace fabrike pa tamo zateko stado pijanih radnika kako masnim rukama mrljaju one sirovine i prave ljekove(il suplemente) na nekim mashinama iz vremena austrougarske onda ok, izvinjavam se u pravu si.
Idemo redom.
idemoooo
Kezes ko je uopste pominjao whey izolat?Ja sam napisao npr(na primer) Whey izolat.
e neka si valaj, imo si i pravo !!!!!
To moze biti apsolutno bilo koji suplement tipa vitamin,multivitamin,protein ......dodaj po volji sta hoces ali se ovo ne odnosi na lekove.Lekovi nisu suplementi.Ne znam da li ti je to neko objesnio nekada.Znam da ih mnogi shvataju tako tj. kao suplemente.Poredjenje nisi shvatio.Razmisli malo pa ce ti biti jasnije.
idemo ovako, ja cu ti prostim narodnim jezikom objasnit.
znaci ljusti ti se guzica, imas neko kozno oboljenje radi nedostatka vitamina il minerala, il si iscrpljen od ne znam ni ja cega. i fino odes kod doktora i taj chika ti da tamo neke vitamine i minerale. i ti suplementi ti otklone problem tj izijeche te. znaci dobijamo zakljucak da su navedeni suplementi vjerovo ili ne zapravo ljekovi
Zatim pominjes Kolinu i MB.Zasto ne znam.Ocigledno da ti imas bliske susrete sa MB cim si sve ovo napisao.
jbg, kupim domaci suplement umjesto agresorskog i ostane mi para za MB.
Pa me pitas ima li kakvih felericnih proizvoda kojih sam testirao?Na sta ovo lici?Pitao si me za moje misljenje i ja ga lepo izneo a ti tako.OK.
apsolutno se slazem da sam te to pitao, neka ovo moje priznanje udje u zapisnik
to sto se beviplexa tiche nisam najbolje razumio, ti si ochekivo da ce mokraca da bude u duginim bojama a ono samo tamno zuto.jel tako ??
Proizvod galenike koji pomilnjes,enanthat, ne spada u suplemente vec u lekove i niko ga ne pravi da bi ga bodibilderi koristili vec da bi se lecili oni koji imaju problema a sad sto lekovi tog tipa daju odredjene rezultate kod zdravih ljudi to je druga stvar.A za lekove(enanthat) sam rekao da imaju tehnologiju samo ti to nisi procitao.
a sto i ti volis sitnicharit i vatat se za rijech.boze boze. znam ja sta je enanthate al isto hvala sto si podjelio sa mnom.
e za galenikin enatat (lijek) mogu rec slobodno najjeftiniji a neuporedivo od enantata inostranih firmi(sad vec preprichavam tudja iskustva).
zbilja i ta galenika kakva je, proizvodi neke vrhunske ljekove a useru ga sa suplementima
Kazes da se vratimo da Strong Nature a sam si me pitao zasto mislim da domaci suplementi nisu dobri .......
ok ok, ajde reci tvoje misljenje o s.nature. prednosti,mane? sta ti je najbolje iz njihove linije? mozda da nam ispricas neku anegdotu iz njihove fabrike?
Ja sam ove postove napisao sa ciljem da ti pomognem a ti na sve sto ne zelis da cujes odgovas ismejavanjem.
drago mi je da jos ima humanih ljudi