Pogrešno sam se izrazio, nije to klupski nutricionista. Imam ugovor sa jednom, da ne kažem agencijom jer ne znam kako to da nazovem, u kojoj te tim stručnjaka kontroliše i posećuje par puta godišnje, a ishranu mi je napisao nutricionista te agencije, bolje reći tima. E sad, ove sezone igram (tačnije samo treniram) sa jednom seniorskom drugoligaškom ekipom, i tu je ljudima naravno bitan samo rezultat kolektiva i plasman u A ligu, nemaju vremena da se bave pojedinačno sa svakim igračem, pogotovo mladim. U razgovoru sa ljudima iz agencije, saznao sam da imaju plan da na leto idem na probu u Nemačku, a kao odgovor na moje pitanje o individualnom treningu što se tiče teretane, ubeđuju me da sam mlad za tegove?! Zamislite situaciju, desi se da odem na tu probu ili bilo gde i postave me da igram centra. I čuva me neki bizon od 120 kg, oduva me jednim potezom. Želim tu priču o tegovima i mladosti da zanemarim, jer znam da nisu u pravu i da odradim masu do leta da bih se što bolje pripremio. Naravno, da taj mišić bude funkcionalan, ne samo vizuelno velik i jak. Jednostavno nisam znao gde i koga da pitam, nego na forumu...