Naravno da ne mogu. Nemoj da nasedaš na priče "jedem sve, pijem i mleko od 3.2%.." mislim ljudi to generalno i rade i dobiju masu ali postanu krmci sa velikim procentom masnoće i onda kada žele definiciju za leto onda je to puno teže skidati...
Šta da ti napišem?! Nije sve u ogromnom uzimanju hrane. Evo, Peđa uzima manje proteina iz hrane dnevno od mene ALI je to uspeo da nadoknadi dobrom suplementacijom.. Šta ti je bitno od hrane?
Proteini: belance, belo meso, fileti, tunjevine (ako si baš sklon mašćenju,gojenju onda cedi ulje iz konzerve....), ella sir. Uglavnom većina ljudi TO uzima od proteinske hrane...
Ugljeni Hidrati: ovsene su najjače i najgadnije, pirinač, krompir, testenina.
Stvarno je jako bitno dobro da se hraniš, naravno, sili se u početku tako sam i ja radio. PRVI OBROK, jutarnji pri ustajanju je JAKO bitan, još ako radiš trening oko 10.00 ujutru... U svakom slučaju znam da mnogi nemaju naviku da jedu čim ustanu ali moraćeš se navići...
Ako te nešto više zanima i ako bi želeo bolje da shvatiš neke stvari oko ishrane, evo ti ovaj link;
http://www.realx3mforum.com/smf/index.php/topic,15920.0.htmlNapomena; niko ti neće sastavljati program ishrane jer to nije ni poenta. U mnogome sam zahvalan sam sebi jer to nikada nisam nikome tražio na forumu (neko korekciju jesam od sašecg ali mu pošaljem moj plan pa on da stručno mišljenje) jer poenta je i menjati ishranu da ti ne bi bila monotona i da ne bi navikao organizam. Drugo, pa valjda je poenta i nešto naučiti jer će ti trebati "za dalje". Na onom linku imaš podrobnije o ishranu mislim da će ti u startu puno pomoći i da ćeš shvatiti barem neke osnove.