jel moze neko da mi kaze zasto gomila ljudi koji nece da se takmice hoce da koristi steroide???
zato sto je mnogo dobar tip kad ti tata kupi golfa peticu a ti istetoviras kineska slova na podlaktici obuces brutalku bez rukava,i naravno sirom otvoren prozor a istovirana napucana podlaktica na kojoj pise kao po obicaju ljubav vera nada (by the way svima razlicito pise ne bi me cudilo da im tatu majstori pisu pusi ga i te fore na podlaktici) stoji na vrhu volana i pokazuje svima okolo kako se zivi kad si na vrhu tebra!!!!!!!!
kompleksi brate,kompleksi.....
ja ne verujem klko se ovde pocelo proseravati,naturalci savetuju ljude koji krecu u doping...ajd sto su drugi forumi propali sa ovim AAS temama al ne mora bas i ovaj
Da nekoga odvracate od aas morate maaalcice vise znati o njima,a uostalom ne znam da li neko koga mrzi da procita 2 kratke teme o koriscenju\nuspojavama dopinga uopste zasluzuje da dobije ikakav odgovor osim linkova nekih tema.
BUDALASTINA je da neko koristi doping kada mu realno ne treba,95% ljudi ga koristi zbog trivijalnih rezultata koje za 6 meseci moze postici uz malo vecu posvecenost i malo wheya i kreatina...al ajde dosta proseravanja za ovih 5% ljudi koje takodje vredjate,koji ni nemaju nameru da se takmice ali su ili dosli do blizu nekog limita ili znaju dovoljno o ovoj temi da bezbedno krstare i neozledjeni izadju iz ovih aas avantura.
A sto se kompleksa tice,ja po milioniti put kazem,da nije njih jos biste svi pricali gugu-gaga i ziveli u pecinama.Svako ko je ikad uradio nesto osim pukog prezivljavanja je KOMPLEKSASH ako cemo dolte ici,kompleksi su kupiti zlatan sat,jer i onaj lupam drveni isto obavlja funkciju merenja vremena,kompleksi su kupiti Hamera kad i trotinetom mozete brze putovati od hodanja,kompleksi su farbati kosu jer nema nikakvu kosrisnu funkciju.sve su to kompleksi u manjoj ili vecoj meri,kompleksi POKRECU SVET i svakom ljudskom bicu od indijanaca do pape su urodjeni u manjoj ili vecoj meri...al ne,odjedanput su kompleksashi samo oni koji se bave BB,i to ne oni natural,nego BASH oni koji koriste steroide,jer su psihicki izmuceni i u mladosti su ih zlostavljali ujaci i tetke i imaju potrebu da naprave misice samo da se svete ljudima i crtaju tetove po sebi(da,sarkazam)...a povrh svega ako neko sluuuucajno dobro izgleda u uskoj majci,eee taj je kompleksash...ja bih pre rekao da mnogo vece komplekse od takvih ljudi imaju oni koji onako iz prikrajka teretane gledaju sa svojim kostima i nesto misica u ljude koji se ubijaju od treninga i izgledaju odlicno,al ne to je zato jer oni koriste steroJJJJide jer je to laksi nacin napred...kad se setim kad sam natural bio mnogo su me vise optuzivali za upotrebu aas jer su NEZNALICE i lenstine koje ocekuju da od 3treninga nedeljno pricajuci sa ortacima po gymy i opijajuci se svako drugo vece,naprave nesto vise od nekog ko poznaje reci VOLJA I POSVECENOST...
ovo nema tolko veze sa ovim pojedinim forumashem koliko sa sveopstim skorasnjim proseravanjima posvuda na netu o ovoj temi.AKO NEKO NEMA NAMERU DA IKAD KORISTI,NEMA POTREBE DA U SVAKOJ TEMI TO NAGLASAVA JER NAS,HMMM,Z A B O L E
after-sex roidrage,thank you very much