Evo ja bih se nadovezao na ovu pricu...
Naime... Ne mogu da kazem da NIKAD necu uzeti steroide, cak sta vise raspitivao sam se za kuru, ali jos uvek NISTA.... ali nije mi jasna jedna stvar...
Treba odraditi prvu kuru po vama da bude BUM, jel je prvi metak najbolji jel? A sta posle tog metka, sta ce biti sa drugom, trecom ili nekom sledecom, ako se arsenal ispuca na prvoj? nije mi jasno... ?! koliko ce hemije trebati za sledecu kuru ?!
n emisli se na to da uzmes odma svu hemiju,jednostavno prvi put sa bilo cim je najbolji.Ja bih pre savetovao d se u prvoj kuri bogovski jede,proteini proteini proteini...hemija je samo tu da poveca sintezu proteina koje unesete,pa iskoristite...i ne znaci sve to da u svakoj kuri sledecoj treba dodavati po ampulu testa neeljno,pa jbt doci ces do 10 grama a izgledaces prosek...vise hemije vam treba kada imate vise misica za poceti.a sa jednom kurom teeesko da cete toliko izgraditi da vam odmah u sledecoj treba vise
Ok slazem se, ali dosla se hemija uzima onako iz nekog ceifa... tako da bi u te svfhe nekako moglo da se radio i sa postepenim povecanjem...
npr. 250mg testa neki rade i solo, pa u sledecu kuru dodaju neki oral, pa tako dalje i tako dalje...
Jasno je meni da treba sokirati receptore u I kuri jer su svezi, ali opet se nekad zapitam da li bi mozda trebalo sokirati "postepeno"....
Ma ne znam nisam vise... sto vise citam i kontam, kombinujem, sve se vise istripujem...
Citao sam i lazicev forum, tamo Sele hoce da zagine da I kura moze biti i solo test ili test+oral i da uz hranu daje OK rezultate...