pozdrav svima,citao sam dosta forum najvise vezano za ishranu koja je kao sto pise tamo,kljuc uspeha...Izdvojio sam sve sto ste svi navodili da koristite u ishrani,jer mi je trebao ovakav spisak zbog naravno,finansija koje su uvek problem i jednostavno mi je lakse da znam sta bi sve moglo da se koristi u ishrani...Jos me zanima u koje vreme je najpreporucljiviji prvi i poslednji obrok,znaci dorucak i vecera....Koliko sati pre spavanja ne jesti?
sastavio sam ovaj spisak,dodajte sta jos jedete pored ovoga ili sta bi eventualno izbacili :
- tunjevina (procedjena) , kuvanja jaja (5 jaja=2 zumanca) , kajgana , posni sir ((ela,nemasni sirevi) jel tu spada i biljni??) , zitarice (ovsene p , musli?? , pirinac , riza sta jos) , nemasni jogurt i mleko , MESO (pilece belo,teletina,junetina,riba) (uglavnom kuvana ili peceno sa malo maslinovog ulja) , kacamak , povrce kuvano ....
-salate (brokoli,zelena s , kupus , paradajz , paprika )
-hleb integralni 1-2 kriske po obroku
pre obroka neko voce ,, neka jabuka npr...
posle treninga da li je ok uzimati samo dextrozu (grozdjani secer) rinfuz...znam da je bolje u kombinaciji sa npr wheyom ali jbg...
i koliko sam razumeo dozvoljeno je izabrati jedan dan kada ce se jesti sve sto inace ne sme...cheating day...najbolje nedelja....