au batice, al ga ti odvaljujes
neko nepisano pravilo je da za svaku vezbu radis 3 radne serije + 1-2 serije zagrevanja, i za vece misicne partije 4-5 vezbi..probaj smanjiti pauze izmedju serija i bar prepolovi broj serija koji sad radis.
Imao sam slicnih problema, fanaticno sam vezbao satima, a da nisam imao osecaj da sam pretrenirao, ali cim sam smanjio obim a povecao intezitet, sve je doslo na svoje tj pocese i misici da rastu probaj, pa javi kako podnosis..ako to ne radi bolje(a moralo bi) uvek mozes da se vratis tom ubijanju koje sad radis
hehe
, mislim sta reci...... Ok , videcu kad se vratim sa odmora da odradim mesec dana tako, da vidim kako cu se osecati MADA...nemam ja problema sa misicnim rastom, nagruvao sam se i to fino za ova 3 meseca, ko kod me nije video prica sta sii ti radio
. Dobio sam 6 kvalitetnih kilograma, mozda ne zvuci puno ali smanjio sam masti sa 19 % na 13 %, misicna masa 45 % ( mereno profi kod doce ) ...vene vec poiskakale
.....
Jeli malo ? da li sam mogao vise mase da nabacim za ta 3 meseca ?
Mislim nije mi cilj da nabacim 20 kg sala za 2 meseca, to sam mogao i bez proteina