Cao, nov sam ovde nisam bas ceo forum "procesljao".
-
znaci...imam 74 kg oko 170-180 ( izmedju negde ) , isao sam pre u teretanu ali....cisto rekreativno...sada planiram da ponovo idem...
ne zhelim... da koristim neku hemiju,prahove :p tablete i slicne stvari... hocu na "cisto" da treniram....
-
........noge,ruke su mi dobre...skoro pa idealne....... .. samo stomak i grudi su mi "Slabe" ...
........znaci.... na stomaku imam sala.... ne bash mnogo..ali dovoljno da NE izgleda lepo....i grudi su mi...kako da kazhem.."debele" hocu da zategnem grudi i stomak ...... koje vezbe da radim?? ..
-
- Treniram Rugby , treninge imam nedeljno tri puta........ Kuci imam neku spravu, koja je uglavnom za ramena........i dizhem tegove koji je oko 15 kila.
znaci moj problemi su GRUDI i STOMAK......koje vezbe da radim da to zategnem?? tj da se reshim sala ...
a ishrana.......ono.........normalna.....mislim shta se nadje..... po nekad praktikujem jaja da jedem..... i mleko pijem svaki dan po pola litre----litru..... ( trenutno 3.2% mlecne masti
!!!! )
Molim da me posavetujete shta da jedem,pijem,i koje vezhbe da radim HVALA PUNO !!!!!!!!
DARKO