Cao drugari,zovem se Petar imam 15 godina,krenuo sam u teretanu pre 3 nedelje i radio sam po ovom programu:grudi-biceps,ledja-triceps,ramena-noge.....Sad treba mi da mi neko kaze da li negde gresim od vezbi sam radio:
ponedeljak-grudi:bench,kosi bench,propadanje(zeleo bih da ubacim nesto sa bucicama ali ne znam sta da izbacim)sve po 4 serije 8 ponavljanja,a propadanja 4 do otkaza.....
-biceps:stojeci biceps pregib dvorucnom sipkom,naizmenicni i na skotovoj klupi isto 4 serije po 8 ponavljanja svaka vezba.....
sreda:-ledja:zgibovi-4 serije 7 ponavljanja,lat masina iza glave 4 serije 8 ponavljanja,testerisanje 4 serije 8 ponavljanja i ledjnu ekstenziju 5 serija 10 ponavljanja
-triceps-ono na lat masini ne znam kako se zove ta vezba 4 serije 8 ponavljanja,potisak sa cela 4 serije 8 ponavljanja,sedeci potisak jednorucnim tegom 4 serije 8 ponavljanja
petak:-ramena:letenja sa bucicama,i ono na smit masini iza glave obe po 4 serije 8 ponavljanja
-noge:noge do sada nisam radio ali bih hteo da pocnem posto sam relativno simetrican i krupan i gore i dole(177 cm,75 kg) noge imam genetski veoma jake ali ne znam sta bih trebao da radim za njih pa mi vi kazite i ja cu da krenem.....Unapred hvala
Pozdrav!