Ovo je moj prvi post, mada sam dugo citao gotovo sve teme na ovom forumu. Imam 23 godine, treniram 6-7 godina sa pauzama do 6 meseci, treniram neprekidno zadnjih 15ak meseci. Visok sam 187 i imam 92kg, cilj mi je masa, jer vec duze vreme ne dobijam istu i pored jakih treninga i kvalitetne ishrane i suplementacije. Sto se hrane tice: pilece belo, riba, pirinac, krompir, mleko, ella, jaja, sve to u ogromnim kolicinama (ovaj forum mi je pomogao da sredim ishranu
)... Od suplemenata: elite whey, (koristio sam jedno vreme muscle juice) storm, shock, s vremena na vreme uzmem BCAA, gluta, animal pak, mada i pored svega toga nema nekih pomaka u masi. Sto se tice tela ne znam tacno BF, ali je jako malo jer treniram rugby13, svakodnevni kondicioni treninzi, cardio, sl. Znam da je to razlog zbog kog se sporo gojim, ali ne mogu da smanjim to. Isti slucaj je bio prosle godine kada nisam mogao godinu dana da se pomaknem sa 86-87kg kada sam odradio svoju prvu kuru od 10 nedelja - 10nedelja 500ml depo/nedeljno; 8 nedelja dece 2ampule/nedeljno; 6 nedelja 6-7tableta naposima/dnevno. Tada sam dobio nekih 10ak kg, odradio PCT i osto mi je ovih 5-6kg i time sam sasvim zadovoljan.
E, sada je red na pitanja: (zamolio bi pre svega da odgovore Pedja i ostali iskusni, a neki dilberi koji su se uboli po jednom pa se odmah prave pametni)
1. S obzirom na ove informacije gore koju bi mi kuru preporucili (mislim koja kombinacija anbolika, koliko treajanje kure i koje doze)?
2. Koliko vremena okvirno treba da prodje od zavrsetka kure do pocetka nove?
Hvala unapred, potrudicu se da se aktivno ukljucim na forum i cesce postujem.