ok o grcki boze,onda da bude extra,sto cepidlaciti,ja mislim da je onda najbolje da ide 300mg trena EOD uz 300mg propija EOD,pa malo anadrola prvih ma nek bude 6 nedelja,pa nek rokne ond ai 20 IU insa pre i psole treninga uz 10IU gh na dan i ki bog!!!Jel super kura?ne da je super nego je prava Jejtsovska!!!!
Pedja kada prica negativno o depou,metanu,deki...to je da bi skrenuo paznju sto ti kazes tim 80% debila koje samo voda zanima da ne rade gluposti,te solo metani,te solo deke cujem pa ovo pa ono...fala bogu da ima negativno da prica kada je prosto pomama za time i gutaju se i bodu neodgovorno!!!!Ljudi oce za male pare da urade svasta,to ne znaci da je ta sto bi rekli regular kura test+deka+dbol losa,nego eto ima i boljih i sigurnijih resenja
e a vidis ti nesto pricas o metanu i depou koja slucajnost meni druga kura i ja bas na tome,pa ajde onda stavi ti svoje slike od trenbolona kao prve kure u giga spec isecenosti jer to je sve suvo jel,i ja cu sad svoje masno-vodene od tih prljavih depoa i metana pa da mi se smeju ljudi jer kako od tebe cujem,ja sam nagurao balone vode ispod koze a ne meso jer je to najgora moguca kura I NEPIJE VODU:O e pa jbg,nisam imao vremena da zovem mog druga dextera da narucim par myo blokera koji ce me osushe ko niko!!! Ma steroidi in general su proslost,sledeca kura samo lenor+headandshoulders+clearskin jer ta kombina cujem najbolje isusuje i ne navlaci vodu.....
IZVINI,AL KOLIKO DUGO TRENIRAS?
NE MISLIM NA TO KOLIKO TI TRAJE TRENING U TERETANI,,VEC NA TO 6 MESECI,GODINU,DVE,TRI???
KAZES MI DA STAVIM SVOJE SLIKE,NARAVNO I DA CU STAVITI,(JEDNA SLIKA JE VEC U MOM PROFILU,OVO SAM JA NA SLICI GORE LEVO SA SAMO 5 MESECI TRENINGA)AL NE IZ RAZLOGA DA BI TI VIDEO KAKO JA IZGLEDAM OD TRENBOLA,JER NA ZALOST,RAZOCARACU TE,STEROIDE I NE KORISITIM!!!
PUCAM SVAKOG MESECA PREKO 400 EURA SAMO ZA NAJKVALITETNIJU SUPLEMENTACIJU,I ZAHVALJUJUCI PEDJI,KOJI MI JE DAO PAR NAJISKRENIJIH SAVETA KAKO ISTU TU SUPLEMENTACIJU KORISTITI,REZULTATI SU I VISE NEGO FANTASTICNI!!!
NARAVNO,UZ SVE TO PRATI I ZAISTA NAJKVALITETNIJA MOGUCA ISHRANA...ETO,UBACICU SLIKE U MOM PROFILU,SLIKANE PRE PAR DANA,POSLE 7 MESECI TRENIRANJA,SAMO 7 MESECI.
I DA PRESTANEMO VISE O TOME STA,KO,KAKO,GDE,KADA,JER NA OVOM FORUMU POSTOJE JOS NAJMANJE DVE TRI OVAKVE TEME,TAKO DA DECKO TAMO I MOZE PRONACI ONO STO MU JE I POTREBNO.
I NE POKUSAVAJ DA BUDES DUHOVIT,JER TI TO SLABO POLAZI ZA RUKOM,I NASTAVI TI I NA DALJE SA TOM SVOJOM KURICOM,JER KAO STO SI I SAM REKAO:"ZASTO MENJATI ONO STO DAJE ODLICNE REZULTATE".
POSTO SI CITIRAO SWARCENEGERA,TJ,KAKO SE ON ZA TAKMICENJE SPREMAO SA DIANABOLOM,ONDA SUPER,SPREMAJ SE I TI ZA TAKMICENJE SA DIANABOLOM,CAK STA VISE,MOGAO BI TO I DA PREDLOZIS PEDJI,IGORU,MARKU,SASI,MISLIM DA SU ONI TRENUTNO NAJBOLJI BILDERI NA NASIM PROSTORIMA,(SIGURNO CE TE POSLUSATI),PA CE VEROVATNO 6-8 NEDELJA PRED TAKMICENJE KORISTITI SAMO METAN DA BI POSTIGLI NAJBOLJU FORMU,STO BI SE REKLO:DA BUDU ODRANI OD SUVE DEFINICIJE!!!
MA GARANT CE TE POSLUSATI,JER BOZE MOJ,PA I NJIMA JE CILJ DA IZGLEDAJU KAO SWARZENEGER I DA IMAJU KARIJERU KAO STO JE IMAO SWARCI...
SVE NAJBOLJE I SAMO CEPAJ
P.S. VOLEO BI I JA DA VIDIM TVOJE FOTOGRAFIJE,BAS ME ZANIMA KAKO TE ODRADIO DEPO I METAN,PA KO ZNA,MOZDA SE I PREDOMISLIM I UMESTO DA BACAM PARE NA SUPLEMENTACIJU,BACICU PARE ZA KURICU..HE,HE,HE
VOZDRA