Da se ne bi vas svoje raspravljali bespotrebno, ja cu da objasnim zasto sam rekao da je elin komentar realan. Napredak postoji, ali je mali u odnosu na to kakav bi trebao da bude u odnosu na vreme koje je potroseno! Ja najbolje znam koliko puta sam uspeo da ispostujem ishranu, nekada je to nedelju dana bez varanja a nekad to bude jedva 2-3 dana nedeljno, znaci da je moglo da bude dosta bolje.
Sto se tice uskladjivanja obaveza dajem sve od sebe. Ustajem u 6 da bih jeo pa se vratim jos sat vremena u krevet, jaja skuvam uvece, meso izvadim da se otopi, pirinac merim uvece...sve spremim dan ranije, sve isplaniram i onda nesto iskrsne na sta ja ne mogu da uticem i propadne mi ceo dan.
Meni je bitno da ja treniram, da ne sedim ceo dan kuci, trudim se pa dokle stignem, svestan sam gresaka i to mi je najbitnije, znam da moze dosta bolje i trudicu se da to i ostvarim.
@pirat...radicu 5x nedeljno, svaku grupu jedan trening tako mi najvise odgovara. A naravno da ce bolje da izgleda kada se skine sav ovaj visak, tada ce se videti realno stanje.
@ela ela
Opusti se i komentarisi slobodno onako kako mislis da treba. Znam da si dovoljno upucena u celu ovu pricu zato mi i ne smeta ako mi das neki negativan komentar.