Evo ga mali update, samo noge od danas (nisam ih danas radio)...njih sam najmanje postavljao, cisto da se vidi da i njih radim
. Nije bas najbolje svetlo, ali vidi se.
Uploaded with
ImageShack.usU nedelju se konacno zavrsava dijeta zapoceta 21.marta, prvih 6 nedelja rotacija i posle do kraja keto. Od startnih 88-89kg sada imam oko 74kg.
Od ponedeljka pa naredne 3 nedelje cu unositi proteine 3gr/kg, a UH cu polako da ubacujem u ishranu. Ja sam to zamislio da bude ovako nekako:
Prva nedelja: 50, 30, 80, 20, 50, 80, 30
Druga nedelja: 70, 50, 100, 40, 70, 100, 50
Treca nedelja: 90, 70, 120, 60, 90, 120, 70
Posto sam na keto, UH cu prvo ubacivati samo u obroku posle treninga a izbaciti masti iz njega, kasnije kako se kolicina UH bude poveavala ubacivacu ih u dorucak i na kraju i u obrok pre treninga.
Posle ove 3 nedelje drzacu proteine konstantno na 2,5gr/kg, a UH cu povecavati dok ne dodjem do "magicne" brojke koja mi odgovara
Trening cu malo da promenim, posveticu malo paznje nekim misicima koje do sada uopste nisam ni radio. Osmislio sam 2 "razlicita" treninga pa cu ih rotirati svaku nedelju, ali su u principu skoro pa isti. Tezine cu da spustam od vecih ka manjim i sa posebnom paznjom na negativni deo pokreta.
Pridrzavacu se svega ovoga nekih 6 nedelja pa cu posle verovatno opet nesto da menjam
Evo ga i plan treninga:
http://www.mediafire.com/?mibebo0c324bhu1