Zamolio bih Vas za savete u vezi skidanja sala sa stomaka i postizanje definicije ,ali da pri tome ne izgubim misicnu masu .Oko 6 meseci se rekreativno bavim bodibildingom ,imam 25 godina , visok sam 172 i imam tezinu oko 80 kg ,mozda i koju kilu vise,napredovao sam dosta za ovo vreme ( benc dizem 110 kg ,a kad sam dosao nisam mogao ni 75 ,mrtvo dizanje 140 ,cucanj 110 sa 6 ponavljanja ,ramena ispred glave oko 75,80 kg ,iza glave 65 ... ) ,dobio sam dosta i misicne mase ,ali nisam lepo izdefinisan ,cini mi se cak i manje u odnosu na pre 6 meseci.Pokusavao sam da radim definiciju sa manjim tezinima ,ali uvek bi se to zavrsilo na nekim vecim tezinama ,jel sam mislio ako mogu 60 kg da ponovim 15 puta ,mogu onda i 80 ,pa onda ajde da probam koliko imam snage za 100 ,pa kad to uradim onda ajde da probam keca i na 105 i tako u krug ...Uvek sam bio malo teze gradje ,pa mi ova tezina ne prestavlja problem ,bavio sam se celi zivot sportom i vec sa 15-ak godina bez grama sala imao sam preko 70 kg ,ali ja bih da idefinisem tu masu ... smatram da sam dostigao neki svoj maksimum i dodajem da nisam nikad nista uzimao od suplemenata .Treniram 4 puta nedeljno ,po jednu ili 2 grupe misica na dan ,po principu2 dana radim ,1 odmaram,onda 2 radim ,pa 2 odmaram. U ishrani sam izbacivao ugljene hidrate , posebno uvece posle treninga jeo samo proteinsku hranu ( meso ,riba,jaja...),ali nije dalo rezultata ,posebno mozda zato sto sam jeo samo 3 lil nekad samo 2 puta na dan , a uglavnom spavam 10 ili vise sati ,a retko kad odradim kardio trening .
Predlozite programe vezbi ili da uzmem neke dodatke kao sto su sagorevaci masti ili aminokiseline ,jjel smatram da vec imam dovoljnu snagu za postojecu masu ,ali koju treba idefinisati.