Znam da kardio treba raditi posle(mada iskreno ne znam zasto... :oops: )ali posle vezbi nisam ni za sta i ne mogu da odtrcim ni 15 minuta a kamoli pola sata. :evil:
Citat: sasacg Jun 07, 2006, 09:05:11 posle podneRadi se posle tegova jer u toku treninga sa tegovima potrosis ajde da kazemo laicki rezerve secera u telu i onda na red dolaze masti koje se trose u toku kardio treningaNaravski kakav bi nam trening bio kad bi prvo radili kardio pa onda tegove?Potrosis sav glikogen i sta si uradio ? samo stvorio uslov za razgradnju misica !!Zato prvo treba da se odradi rad sa tegovima pa nakon zavrsenog treninga ide kardio trening koji nebi trebao da bude ispod 20-tak minuta !zasto?Posle 20-tak minuta aerobnog treninga nase telo pocinje da trosi masti kao energiju i time se otpocinje proces sagorevanja Sve je to lepo receno i objasnjavano samo se polako podsecamo i podsecamo i nadam se necemo vise o tome hehehehehe
Radi se posle tegova jer u toku treninga sa tegovima potrosis ajde da kazemo laicki rezerve secera u telu i onda na red dolaze masti koje se trose u toku kardio treninga
Citat: BoRa_TS Septembar 20, 2006, 10:00:02 posle podneCitat: sasacg Jun 07, 2006, 09:05:11 posle podneRadi se posle tegova jer u toku treninga sa tegovima potrosis ajde da kazemo laicki rezerve secera u telu i onda na red dolaze masti koje se trose u toku kardio treningaNaravski kakav bi nam trening bio kad bi prvo radili kardio pa onda tegove?Potrosis sav glikogen i sta si uradio ? samo stvorio uslov za razgradnju misica !!Zato prvo treba da se odradi rad sa tegovima pa nakon zavrsenog treninga ide kardio trening koji nebi trebao da bude ispod 20-tak minuta !zasto?Posle 20-tak minuta aerobnog treninga nase telo pocinje da trosi masti kao energiju i time se otpocinje proces sagorevanja Sve je to lepo receno i objasnjavano samo se polako podsecamo i podsecamo i nadam se necemo vise o tome hehehehehe Samo da kazem da sam pretrazivala i pretrazivala forum da bih nasla odgovor na to zasto tacno prvo tegovi pa cardio i - konacno nadjoh! HVALAAAAA