Evo gospodzica Leontina po svim casopisima trubi kako joj sva maS odleprsa uz pomoc netolerancije,odose salcici,podbradci,valjusci i ostala teska artiljerija eh da nasao se tu i pauer plejt-carobna sprava
naravno naravno...i veoma dobar ugovr potkrepljen sa odredjenom kolicinom zapadno evropskih novcanica...
jos da se i feelgod oglasio..
sreci nikada kraja
ti testovi su samo smisljeni da bi ljudima koji traze neku utehu-razlog zasto imaju visak kilograma da da neko opravdanje zasto su tu gde jesu..i naravno da im se uzmu pare ili sto bi rekao general zapadno evropske novcanice
Je l' čujete vi sebe?
ovo je knjiški primer teorije zavere koji obično trebe alkosi pred prodavničicama ... verujem da ima i šarlatana, ali laboratorija u kojoj sam ja radio testove radi desetak godina, ima bazu od više hiljada zadovoljnih korisnika i sigurno im ne bi palo na pamet da se igraju ovakvim stvarima ... uostalom, i pored svih zavera i naklapanja, hemija je nešto što je egzaktno i precizno, pa samim tim i rezultati ovog testa.
ispostavilo se da sam netolerantan (ne alergičan) na laktozu, jer je smanjena proizvodnja laktaze u crevima. Dakle, ne smem da konzumiram ništa što sadrži mleko uključujući kupovna peciva. Takođe imam potpunu netoleranciju na monosaharide, pa moram da pređem isključivo na polisaharide.
Bilo bi lepo da pojedinci pre nego što napišu nešto i prezentuju to kao činjenicu, prošetaju malo internetom i upoznaju se sa temom ...
@ela ela, hvala na potpunom odgovoru.
@jovana: da, ali do sada nisam našao rešenje za to ... blaga hipertenzija, nealergijski rinitis, konstantan osećaj nadutosti i nesanica .. to su, igrom slučaja, i neki od simptoma netolerancije
Mislim da neću više postovati na ovom forumu. Očekivao sam, ako ništa drugo, malo više stručnosti bez floskula i fraza.