4g P na kg tezine
jako mnogo pogtovo ako je NATURAL./..
previse..2.5-3 gr
Pedja, znam da je Sarcev bio veliki zagovornik te teorije, da li je on napustio taj stav posto sam citao nesto staro nekoliko godina?
Bila je na onom forumteretana rasprava gdje je Milos tvrdio da naturalac moze razviti veliku misicnu masu ako intenzivno trenira i unosi 500gr proteina, daleko vise nego sa standardnim pristupom. Naisao je na otpor, svi su se protivili tome, mislim da si i ti postovao na toj temi..
uglavnom jedan citat Milosa:
Ja nemam potrebe nikog da ubedjujem. Tvrdim ono sto pisem - a ko poslusa uverice se i sam.
Mozda je razlika i u tome sto se tamo ne broje kalorije i racunaju grami masti i ugljenih hidrata pored unosnje proteina.
Ukoliko restriktirate "energetske hranljive materije" = masti i UH onda POGOTOVU mozete videti da kolicina proteina koje preporucujem IMA PERFEKTNOG SMISLA.
Ukoliko se vec u samom pocetku preteruje sa kalorijama, mastima i ugljenim hidratima - onda sigurno velika kolicina proteina pretstavlja samo dodatni surplus...i kao uvek ukoliko kalorijsko unosenje prevazilazi potrosnju - imacemo brz napredak u masi - pogresnog telesnog tkiva...